Acun Ilıcalı'dan Mesut Özil'e para yağacak. Bu iddia doğruysa ortalık çok karışır

Acun Ilıcalı'dan Mesut Özil'e para yağacak. Bu iddia doğruysa ortalık çok karışır
Acun Ilıcalı'nın yeni platformunda bir belgesel daha çekileceği iddia edildi. Fenerbahçe'nin transferi Mesut Özil'in Exxen'de belgeseli yayınlanacağı konuşulmaya başlandı. Özil'in ise bu belgesel karşılığında 10 milyon Euro ücret alacağı iddia edildi.

Fotospor'un haberine göre, Fenerbahçe'nin yeni yıldızı Mesut Özil'in, Acun Ilıcalı'nın yeni açtığı Exxen Dijital Platformu ile de anlaşma yaptığı iddia edildi.

ACUN'DAN ÖZİL'E 10 MİLYON EURO

Sarı Lacivertliler'in yıllık 3 milyon Euro'dan 3,5 yıllık sözleşme imzaladığı Mesut Özil'in, Ilıcalı'nın yeni platforma Exxen'de çekilecek belgesel karşılığında 10 milyon Euro alacağı öne sürüldü.

6-8 BÖLÜM OLACAK

Mesut’un hayatını anlatan 6 ila 8 bölümlük belgesi tarzındaki mini dizi çekileceği, Acun’un daha dizi çekilmeden Endonezya, Malezya gibi Müslüman nüfusun yoğun olduğu ülkelerle satış anlaşması imzaladığı da iddia edildi.

Acun’un ayrıca Mesut’un belgesel tadındaki mini dizisini pek çok ülkeye de pazarlamak için çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

ÜCRETİ AÇIKLANMIŞTI

Fenerbahçe Futbol AŞ'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan açıklamada, Mesut Özil transferinin maddi boyutu konusunda bilgi verildi. Buna göre Özil'e,  2021-22, 2022-23 ve 2023-24 sezonlarında 3 milyon euro garanti ücret ve toplamda 550 bin euro imza parası ödeyeceği açıklandı.