Anketlerde geride olan Özhaseki: "Beka sorunumuz var"

Anketlerde geride olan Özhaseki: "Beka sorunumuz var"
Son yapılan anketlere göre, Ankara'da seçimi Mansur Yavaş'ın gerisinde takip eden Mehmet Özhaseki "Bizim beka sorunumuz var" ifadelerini kullandı.

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte gündeme gelen 'Beka sorunu' tartışmalarına AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki de dahil oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sık sık gündeme getirdiği 'beka sorunu' söylemini İYİ Parti Meclis'te gündeme getirmiş, verilen araştırma önergesi yine AKP-MHP ve HDP oylarıyla reddedilmişti.

'Beka sorunu' söylemlerine bir yenisini de yapılan son anketlere göre seçimleri rakibi Mansur Yavaş'ın gerisinden takip eden Özhaseki'den geldi.

Kızılcahamam'da konuşan Özhaseki, "Bugünlerde hala bu tehdit devam ediyorsa, demek ki bizim bir beka sorunumuz var" dedi.

Özhaseki, sözlerine şöyle devam etti:

"Hiç kimseyi partisinden, mezhebinden ve ırkından dolayı işten çıkarmadım. Ancak hırsızlık yapan, beytülmale el uzatan var ise onun azılı düşmanı olurum. Bir gün olsun işçi kardeşlerim bana dönüp de 'grev' lafını kullanmadılar. Davullu zurnalı törenlerle anlaşarak ve herkesin gönül hoşluğu içerisinde helalleşerek yapıyorduk."

İlgili Haberler