Galatasaray'ın Mertens kararı belli oldu

Galatasaray'ın Mertens kararı belli oldu
Süper Lig'de lider Galatasaray'ın Belçikalı yıldızı Mertens'in geleceği şekilleniyor. Teknik direktör Okan Buruk, oyuncu için kararını verdi.

Galatasaray''da sezon başında 1+1 yıllık sözleşmeye imza atan Dries Mertens''in opsiyonu 25 maça ilk 11 başlamasına bağlı. Şu ana kadar 19 maça ilk 11''de çıkan tecrübeli oyuncu için opsiyon sorunu söz konusu değil.

1 SEZON DAHA GALATASARAY''DA

Teknik direktör Okan Buruk''un bankosu olan Belçikalı 10 numara, kariyerine 1 sezon daha sarı-kırmızılı kulüpte devam edecek.

Napoli''den bonservisini alarak gelen Mertens''e 1.1 milyon Euro imza parası ödenmişti. 35 yaşındaki yıldız oyuncuya önümüzdeki sezon sadece 2.9 milyon Euro garanti para verilecek.

6 gol-3 asistle Galatasaray''ın lig ve Türkiye Kupası''nda emin adımlarla hedefe ilerlemesine katkı yapan Mertens, hücum hattında tamamladığı İcardi''nin en büyük yardımcısı konumunda yer alıyor.

Yeni transfer Nicolo Zaniolo''yu; Rashica ve Kerem Aktürkoğlu ile birlikte forma rekabetine sokmaya hazırlanan teknik direktör Okan Buruk, 10 numara pozisyonunda Mertens''ten vazgeçmeyecek.

İlgili Haberler