Burcu Özberk’in evlilik kriteri şoke etti. "Öyle bir adam karşıma çıkmadı"

Burcu Özberk’in evlilik kriteri şoke etti. "Öyle bir adam karşıma çıkmadı"
Adı birçok isimle aşk dedikodusuna karışan ancak “Kalbim boş” diyen ünlü oyuncu Burcu Özberk, samimi açıklamalarda bulundu. Önceki akşam Akaretler’de bir etkinliğe katılan ve yeni imajıyla dikkat çeken Özberk, evlilik kriteriyle şaşırttı. 

Oyuncu Burcu Özberk, önceki akşam Akaretler’de bir etkinliğe katıldı. Örgülü saçları ve göğüs dekolteli kıyafetiyle dikkat çeken Özberk, evlilik kriterini açıkladı.

“ÖYLE BİR ADAM KARŞIMA ÇIKMADI”

Özberk aşk ve evlilikle ilgili şöyle konuştu: "Evlilikte ve aşkta bir kriterim yok. Pek de sıcak bakmıyorum. Yaş farkı önemsiz. İlişkide beni heyecanlandıran birisi olması şart. Ne var ki, öyle bir adam henüz karşıma çıkmadı."

“MURAT BOZ İLE İYİ BİR PARTNER OLACAĞIMIZA HİÇ KUŞKUM YOK”

Burcu Özberk, Murat Boz ile oynayacakları film hakkında da konuştu. Güzel oyuncu, Boz''a övgü yağdırdı: “Bugün proje toplantısındaydık, okuduğumda çok heyecanlandım. Eylül''ün ortasında sete çıkacağız. Bu arada Zeytin Ağacı dizisini izledim. Çok beğenildi ve ses getirdi. Murat Boz''un Tuba Büyüküstün ile olan uyumu harikaydı. Murat ile iyi bir partner olacağımızdan hiç kuşkum yok.”  

İlgili Haberler