Cübbeli Ahmet'ten Süleyman Soylu'ya: Bize böyle imanlı bir Bakan...

Cübbeli Ahmet'ten Süleyman Soylu'ya: Bize böyle imanlı bir Bakan...
Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun videosunu paylaşarak, "Bize böyle imanlı ve Kur'an'lı bir Bakan nasip ettiği için Yüce Rabbimize hamdederiz" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın katılımıyla düzenlenen Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Subay ve Astsubay Öğrencileri Mezuniyet Töreni''nde konuştu.

Soylu, konuşması sırasında, mezun olan jandarma subaylardan ilginç bir talepte de bulundu. "Benim sizden isteyeceğim bir tek şey var” diyen Soylu, "Mesleğinizin hakkını verin. Görevinize çıkarken, Allah rızası için abdestli çıkın, Ayet-el Kürsilerle çıkın. Biliniz ki, Cenab-ı Allah sizin muhafızınızdır" ifadelerini kullandı.

Kamuoyunda ''Cübbeli Ahmet'' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, sosyal medya hesabı üzerinden Bakan Süleyman Soylu''nun videosunu paylaştı.

Ünlü, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bize böyle imanlı ve Kur''an''lı bir Bakan nasip ettiği için Yüce Rabbimize hamdederiz. Allah-u Teala, ordumuzu koruma ayetleriyle muhafaza eylesin. Amin!"

İlgili Haberler