Deli Çavuş'un kimliği orta çıktı. Küçük bir detay onu ele verdi

Deli Çavuş'un kimliği orta çıktı. Küçük bir detay onu ele verdi
Sedat Peker’e yakınlığı ile bilinen ve kim olduğu merak edilen Twitter’daki Deli Çavuş hesabından yapılan bir paylaşım herkesin aklına aynı şeyi getirdi.

KKTC’deki siyasilere yönelik ifşaları ile adını duyuran ve Sedat Peker’e destek paylaşımları ile bilinen Deli Çavuş adlı hesap, bu sefer başka bir paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Deli Çavuş’un, Deniz Gezmiş’in Rizeli olduğunu söylediği daha önceki paylaşımıyla ilgili gelen tepkilere yönelik yaptığı yeni paylaşımda kullandığı dil herkesin aklına aynı şeyi getirdi.

Söz konusu paylaşımda; “Deniz Gezmiş’in Rizeli olduğuna inanmayan kardeşlerim, bugüne kadar anlattığım her şeyin doğruluğu ortaya çıkmışken bu konuda benden şüphe mi ediyorsunuz? Rahmetlinin ailesi Rizelidir, oradan Erzurum’a geçmişlerdir. Lütfen araştırın. Bizde söz namus. “

Paylaşımdaki “…inanmayan kardeşlerim, bugüne kadar anlattığım her şeyin doğruluğu ortaya çıkmışken…” ifadesi Sedat Peker’in paylaşımları ve videolarında kullandığı dil ile olan benzerlikle öne çıktı. Peker’in söz konusu paylaşımı paylaşımı retweet etmesi dikkat çeken bir diğer unsur oldu.

Sedat Peker, BAE yönetiminin yasağı nedeniyle sosyal medyada açıklamalar yapamazken, Deli Çavuş hesabından yapılan paylaşımları RT ediyor.

İlgili Haberler