Elon Musk kimden korktuğunu açıkladı. Neden ölüm tweeti attığı belli oldu

Elon Musk kimden korktuğunu açıkladı. Neden ölüm tweeti attığı belli oldu
Elon Musk geçtiğimiz gün ölüm tweeti atıp takipçilerini endişelendirmişti. Takipçileri "tehdit mi alıyor" sorularına cevap bulamayıp tweeti alıntılayarak "sana dünyanın ihtiyacı var" diyerek tepki göstermişti. Musk'ın o tweeti neden attığı belli oldu. Musk kimden korkuyor?

Geçtiğimiz gün Elon  Musk takipçilerini endişelendiren şu tweeti atmıştı: Gizemli koşullar altında ölürsem, sizi tanımak güzeldi.

Bugün gece saatlerinde ise Musk takipçilerinin ve ailesinin baskılarına ve merakına yanıt verebilmek adına o tweeti neden attığını açıklar nitelikte bir metin yayınladı.

ShiftDelete''den aktarılan bilgilere göre; Musk, Rusça ve İngilizce olarak bir konuşma metni paylaştı. Bu metinlerde Rus Uzay Şefi ve Eski Rusya Başbakanı Dmitry Rogozin’in Elon Musk hakkında olan açıklamaları yer aldı. 

Dmitry Rogozin’in ortaya çıkan konuşmalarına göre Elon Musk’ın Ukrayna’ya gönderdiği Starlink uydularından memnun olmadığı anlaşılıyor. Çünkü Rogozin’in yaptığı konuşmalarda Elon Musk’ın bu sebepten dolayı sorumlu tutmak istediği belli oluyor.

Elon Musk’ın paylaştığı Dmitry Rogozi’nin konuşmalarında şu açıklamalar dikkat çekti;

“Elon Musk, Ukrayna’daki faşist güçlere askeri iletişim ekipmanı tedarikinde yer alıyor. Bunun için ne kadar aptalı oynarsan oyna bir yetişkin gibi sorumlu tutulacaksın.”

Elon Musk’ın annesi Maye Musk, iş adamının ölüm ile ilgili paylaşımını alıntılayarak bu durumun komik olmadığını belirtti. Ünlü iş adamı, hayatta kalmak için her şeyi yapacağını açıkladı. Dmitry Rogozin ise bunun üzerine “Kimsenin sana ihtiyacı yok, dalga geçmeyi bırak.” diye bir paylaşım yaptı.

Dmitry Rogozin daha önce diğer ülkelerin Rusya’ya karşı yaptırımlarının devam etmesi haline Uluslararası Uzay İstasyonu’nu Dünya’ya düşürmekle tehdit etmişti. Ek olarak Rogozin, geçtiğimiz hafta sonu herhangi bir nükleer savaş durumunda Rusya’nın NATO ülkelerini yarım saat içerisinde yok edebileceğini ancak yeryüzüne olumsuz etkilerinin çok fazla olacağı için izin vermediklerini dile getirmişti.

 

İlgili Haberler