Elon Musk'tan Tesla çalışanlarına garip mesajlar

Elon Musk'tan Tesla çalışanlarına garip mesajlar
Tesla'nın CEO'su Elon Musk'ın Ekim ayında Tesla çalışanlara iki ayrı mail yolladığı ortaya çıktı. Birinin konusu müzik dinlemekken ikincisi patronun kim olduğunu çalışanlara hatırlatır türdendi.

TeknolojiOku''dan aktarılan bilgilere göre; Tesla CEO''su Elon Musk, yine farklı bir konuyla gündem oldu. CNBC, Musk''ın Ekim ayının ilk haftasında Tesla çalışanlarına gönderdiği bir çift e-postayı yayınladı. Bu iki e-posta farklı içeriğe sahip.

İŞTE O İKİ MESAJ

CNBC ayrıca Musk''ın son aylarda gönderdiği, şirketin Berlin yakınlarındaki yeni fabrikasında çalışan çalışanlara yönelik mailleri yayınladı. İşte Musk''ın 3 Ekim ve 4 Ekim''de çalışanlara söyledikleri.

"Herkese

Gönderen: Elon Musk

Tarih: 3 Ekim Pazar 

Konu: Fabrikada Müzik

Söylemek isterim ki fabrikada müziği ve çalımayı daha keyifli hale getiren her şeyi destekliyorum. Bir çalışanın isteğine göre çalışanlar tek kulaklıkla müzik dinlerse diğer kulakları güvenlik açısından bizde olur. 

Bir çalışan bana bir not gönderdi ve diğer kulağın güvenlikle ilgili sorunları dinleyebilmesi için bir kulaklığımız müzik için kullanıp kullanamayacağımızı sordu. Bu bana iyi geliyor. Ayrıca, meslektaşlarınız arasında müzik seçimleri konusunda makul bir anlaşma olduğu sürece, hoparlörlerden gelen ortam müziği de tamamen kabul edilebilir. Gününüzü iyileştireceğini düşündüğünüz başka şeyler varsa, lütfen bana bildirin. Her gün işe gelmeyi dört gözle beklemenizi çok önemsiyorum!"

İlk mektubun içeriği bu şekilde iken diğer mektup ise patronun kim olduğunu hatırlatır türdendi. İşte diğer mektubun içeriği:

"Herkese

Gönderen: Elon Musk

Tarih: 4 Ekim Pazartesi

Konu: Lütfen aklınızda bulundurun

Benden açık talimatlar içeren bir e-posta gönderilirse, yöneticiler tarafından izin verilen yalnızca üç eylem mevcuttur.

1. Eğer söylediğim şeylerin yanlış olduğunu düşünüyorsanız sebebiyle birlikte bana mail atın. Bazen yanılıyor olabilirim.

2. Söylediklerim belirsizse daha fazla açıklama isteyin.

3. Yönergeleri yürütün.

Yukarıdakilerin hiçbiri yapılmazsa, o yöneticiden derhal istifa etmesi istenecektir.

Teşekkür ederim"

İlgili Haberler