Emirgan'da denize düşen sokak köpeği iskelenin altında saatlerce mahsur kaldı

Emirgan'da denize düşen sokak köpeği iskelenin altında saatlerce mahsur kaldı
İstanbul Emirgan'da sokak köpeği denize düşerek iskelenin altında mahsur kaldı. Denize düşen köpek mahsur kaldığı yerden kurtarıldı.

İstanbul Emirgan’da sabah 06.25’de 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan bir köpeğin denize düşerek iskele altında mahsur kaldığı ihbarı üzerine Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Komutanlığı ekipleri harekete geçti.

7 kişiden oluşan Dalış, Emniyet, Güvenlik ve Arama Kurtarma (DEGAK-04) Özel Tim dalgıçları, yürüttükleri titiz çalışma ile köpeği mahsur kaldığı iskelenin altından kurtardı.

İstanbul Emirgan sahilinde denize düşerek mahsur kalan köpeğin yardımına Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı DEGAK-04 ekipleri yetişti. Köpek mahsur kaldığı yerden vatandaşların meraklı bakışları eşliğinde kurtarıldı.

Emirgan’da denize köpek düştü. 

İskelenin altında mahsur kalan köpeğin yardımına Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı Dalış, Emniyet, Güvenlik ve Arama Kurtarma (DEGAK) Timi koştu. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler köpeği kurtarmak için çalışma başlattı. 

Yapılan özenli çalışmanın sonucunda köpek mahsur kaldığı yerden kurtarıldı.

"İSTANBUL CAN DOSTLARIMIZLA GÜZEL"

Öte yandan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Emirgan''da iskele altında mahsur kalan köpeğin DEGAK ekipleri tarafından kurtarılma görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Vali Yerlikaya paylaşımında, "Sahil Güvenlik''e bağlı DEGAK-04 ekiplerimiz Emirgan''da iskele altında mahsur kalan bir can dostumuzu kurtardı. Savunmasız, zor durumda kalan bir cana ulaşan her yardım eli içimizi ısıtıyor. Ekiplerimizi yürekten kutluyorum. İstanbul, can dostlarımızla güzel" ifadelerini kullandı.


(Kaynak: İHA)

İlgili Haberler