Hilal Altınbilek ve Metin Hara'dan yeni poz. Adım adım evliliğe gidiyorlar

Hilal Altınbilek ve Metin Hara'dan yeni poz. Adım adım evliliğe gidiyorlar
Bir yıldır birlikte olan Hilal Altınbilek ve Metin Hara'nın evlilik kararı aldığı iddia edilmişti. Mutlu bir birliktelik sürdüren sevgililer şu sıralar tatilin tadını çıkarıyor. Yakın dostları Mert Vidinli ile buluşan sevgililerden yeni bir poz geldi. 

Oyuncu Hilal Altınbilek ile yazar sevgilisi Metin Hara’nın aşkı tam gaz devam ediyor.

Mutlu birlikteliklerini sürdüren aşıkların tatili devam ediyor. Ünlü çiftin köpekleriyle birlikte verdikleri poz sosyal medyada paylaşılmış ve bir hayli neşeli oldukları görülen Altınbilek ile Hara''nın bu karesi takipçilerinden oldukça ilgi görmüştü.

Geçtiğimiz aylarda Bebek''te köpekleriyle yürüyüş yaparken görüntülenmişti. Beraberliklerinin güzel gittiğini söyleyen Altınbilek-Hara ikilisi, ayak üstü kendilerini görüntüleyen muhabirlerin sorularını yanıtlamıştı.

Basın mensuplarının "Evlilik düşünüyor musunuz? Aileler tanıştı mı?" sorusuna, "Evet tanıştı, merak etmeyin" yanıtını vermişti. ''Karagül'' dizisiyle şöhreti yakalayan güzel oyuncu ile sevgilisi Metin Hara''nın yakın zamanda ilişkilerini resmiyete dökeceği ve nikah masasına oturacakları iddia edilmişti.
 

İlgili Haberler