Haluk Levent konserde kaybolan teyzeye şarkı yazdı

Haluk Levent konserde kaybolan teyzeye şarkı yazdı
Haluk Levent, 34’üncüsü düzenlenen Taşköprü Sarımsak Festivali’nin kapanış gecesinde sahne aldı. Konser esnasında bir teyzenin kaybolması üzerine hemen bir şarkı besteleyen Levent, seyircinin gönlünü fethetti.

Haluk Levent önceki akşam Taşköprü Sarımsak Festivali’nde konser verdi. Sevilen şarkılarını seslendiren Levent, “Kastamonu benim içi ayrı bir yerdir. Üniversiteyi burada okudum. Konser için geldim arkadaşlarımı ahbaplarımı gördüm o yüzden çok heyecanlandım” dedi.

Geçti Dost Kervanı şarkısıyla konserine başlayan Haluk Levent, konser alanını dolduran 70 bin kişiye müzik ziyafeti verdi. Elfide, Uçak Yaparım, Aşkın Mapushane ve Yollarda Bulurum Seni, gibi sevilen şarkılarını kendisini dinlemeye gelenlerle hep bir ağızdan seslendiren Haluk Levent, dakikalarca alkışlandı.

Şarkı aralarında sık sık seyirciyle sohbet eden Haluk Levent, bir ara seyircilerin arasında dalarak konserine seyirilerin arasında devam etti. Bu sırada down sendromlu bir kızla dans ederek Anlasana şarkısını seslendirdi.

MELAHAT TEYZEYE ŞARKI YAZDI

Konserin ortalarında 60 yaşında  bir teyzenin kaybolduğu anonsunu şaşırarak yapan Haluk Levent, “ Şuan Taşköprü’de bir ilk yaşanıyor. 60 yaşında teyze kaybolur mu? Çocuklar kaybolur genelde. Adı Melahat’mış Melehat Teyze  Nerdesin?” diyerek seyirciye “Hadi bunu şarkı yapalım” dedi.

Sonrasında seyirciyle birlikte;
Bir tatlı rüzgar eser Taşköprü’de
Karşımda dönme dolap, çocukluğum nerede
Bir teyzemiz kaybolmuş adı Melahat
Neredesin teyzem nerede

sözlerini besteleyerek seyirciyle birlikte koro halinde seslendiren Haluk Levent bir süre sonra teyzenin bulunduğu haberiyle teyzeyi sahneye davet etti. Kaybolmadığını söyleyen Melahat Teyze “Ben orada oturuyordum. Beni görmemiş çocuklarım biraz panik yaparak anons ettirmişler. Kusura bakma oğlum diyerek Haluk Levent’e sarıldı.
 
 

İlgili Haberler