Futbolda kıyamet koptu. TFF Başkanı Büyükekşi, Çebi'ye masaya yumruğunu vura vura cevap verdi

Futbolda kıyamet koptu. TFF Başkanı Büyükekşi, Çebi'ye masaya yumruğunu vura vura cevap verdi
Ahmet Nur Çebi "Hesap soracağım" demişti. TFF Başkanı kimse bize "Şu hakemi istiyoruz, yok bu hakemi istemiyoruz" açıklaması bizde karşılık bulmaz dedi.

Beşiktaş''ta Alanspor maçı sonrası yükselen hakem isyanının ardından Ahmet Nur Çebi TFF''ye giderek başkan Mehmet Büyükekşi ile görüşmüştü.

Görüşme sonrası Çebi, "Beşiktaş camiasının artık güvene ihtiyacı olduğunu ve TFF’nin yapılan yanlışları düzeltmesi gerektiğini vurgulayan Çebi, “Türk futboluyla ilgili konular konuşuldu ama herkesin malumu olduğu üzere 2 gün önce oynanan maçta Beşiktaş’ın uğradığı haksızlığı, adaletsizliği elimizdeki belgelerle kendilerine arz ettik. Sonuç itibariyle kendilerinin de bunu anladıklarını ve değerlendireceklerini, tavırlarından anlamış bulunuyorum. Biz gerekenin yapılacağını umuyoruz ve bekleyeceğiz." demişti.

ELİNİ MASAYA VURARAK ÇEBİ''YE GÖNDERME YAPTI

Ancak bugün TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Riva''daki MHK seminerinde, Ahmet Nur Çebi''yi işaret ederek çok sert yanıt verdi.

Ahmet Nur Çebi''nin, ''Yasin Kol''u istemiyoruz'' ifadesine, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi masaya elini vurarak karşılık verdi: "Hakem atamaları algoritma üzerinden yapılıyor. ''Şu hakemi istiyoruz, yok bu hakemi istemiyoruz'' gibi çağrılar bizde kesinlikle karşılık bulmaz."

 

İlgili Haberler