İbn-i Sina’nın bile şifa kaynağıydı. Ülseri bitiriyor. Yarayı duvar gibi örüyor

İbn-i Sina’nın bile şifa kaynağıydı. Ülseri bitiriyor.  Yarayı duvar gibi örüyor
İbni Sina’nın şifa kaynağı olan kudret narının faydaları saymakla bitmiyor. Ülserden tutun da mide ve bağırsak gibi sindirim sistemi hastalıklarına iyi geliyor. Kudret narıyla ilgili detaylar haberimizde…

Tarih boyunca hep sağlık amaçlı kullanılmış şekilde kudret narı; hipokrat ülser, kolera, kas ağrılarını tedavi etmek için kullanmış, İbn-i Sina incir ile karıştırıp hastalarını iyileştirmiş.

Uzun yıllardır eski insanlar tarafından kullanılan kudret narı bitkisinin ülser, gastrit ve reflü de önemli etkisi olduğu biliniyor.

KUDRET NARININ FAYDALARI

-Bağışıklığı güçlendirir

-Sindirim sistemini tedavi eder

-Kanı temizler

-Cinsel gücü artırmaya yardımcı olur

-Cildi korur

-Tümör oluşumunu engeller

-Kan şekeri seviyelerini korur

- Yanıklara sürülüp tedavi ediliyor

Zeytinyağı ile karıştırıla kudret narının mideye iyi gelmesi için sabahları ve akşamları 1 tatlı kaşığını 40 gün boyunca düzenli tüketiniz.

 

 

KUDRET NARI NASIL HAZIRLANIR?

Malzemeleri

3 adet kudret narı
2 su bardak zeytinyağı
1 adet küçük kavanoz

Yapılışı

Kudret narının çekirdeklerini açıyoruz. Elimizle küçük parçalara ayırıyoruz. Kavanoza sığacak kadar. (bıçak kullanılmamalı)

Daha sonra kavanozun içine güzelce dolduruyoruz. Kudret narını doldurduğumuz kavanozun üzerini geçer zeytinyağı doldurup kapağını kapatıyoruz.

Her gün yada iki günde bir sallıyoruz içindekiler karışsın diye.

Bu şekilde 6 ay bekletiyoruz içindekiler erisin ve daha etkili olsun diye. Daha sonra gerekli durumlarda kullanmaya başlayabilirsiniz.

İlgili Haberler