Durmuş Yılmaz ‘ekonomiyi kurtardık’ diyen Bakan Nebati’yi uyardı: Acaba! Biraz bekle

Durmuş Yılmaz ‘ekonomiyi kurtardık’ diyen Bakan Nebati’yi uyardı: Acaba! Biraz bekle
Merkez Bankası eski Başkanı, İYİ Partili Durmuş Yılmaz Durmuş Yılmaz, "Türkiye ekonomisini kurtardık elhamdülillah" diyen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye "Acaba!" Biraz bekle" karşılığını verdi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz, Hazine ve Maliye Bakanı Nurreddin Nebati’nin “Faiz ve kur odağında sığ bir alanın içinde sıkışan Türkiye ekonomisini kurtardık elhamdülillah” sözlerinin yer aldığı bir haberi alıntılayarak, “Acaba!, bekle biraz” yorumunda bulundu.

Fransa’da yatırımcılara yönelik yaptığı konuşmada kullandığı ifadelerden dolayı tepki çeken Bakan Nebati, Antalya’da düzenlenen Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) İş Zirvesi’ne katıldı. Nebati burada yaptığı konuşmada, “Türkiye ekonomisini kurtardık elhamdülillah” ifadelerini kullandı.

Bakan Nebati, konuşmasında şu sözlere yer verdi:

“Ayağımızın tozuyla Londra’dan geldik. Önce Fransa’da İklim ve Şehircilik Bakanı’mız Murat Kurum Bey ile istişareler gerçekleştirerek fon yatırımcılarıyla bir araya geldik. Türkiye tam bir ilgi alanıdır” diyen Nebati, “Gelebilecek her türlü yatırım için başta bürokratik engeller olmak üzere her türlü engellerin kaldırılmasında ön ayak oluyoruz.”

''TÜRKİYE EKONOMİSİNİ KURTARDIK ELHAMDÜLİLLAH''

“Milli para birimimize lütfen güvenin” diyen Nebati, “Faiz ve kur odağında sığ bir alanın içinde sıkışan Türkiye ekonomisini kurtardık elhamdülillah” dedi.

İlgili Haberler