KRT'de şok gelişme. Hangi siyasetçi satın alıyor?

KRT'de şok gelişme. Hangi siyasetçi satın alıyor?
KRT’de üst düzey bir yetkiliden alınan bilgilere göre, Mustafa Sarıgül KRT’den hisse alacak. Tarafların anlaştığı ancak bazı hesaplamaların yapıldığı iddia edildi.

ayse-memis-ozel.png

Yeniçağ / Özel Haber / Ayşe MEMİŞ ÇİMEN

Siyaset gündemini sarsacak bomba bir iddia geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sürekli desteği açıklayan Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’ün oğluyla birlikte KRT’den hisse satın alacağı öğrenildi.

KRT’de üst düzey bir yetkiliden alınan bilgilere göre, taraflar anlaştı.

Henüz bir satış olmadığı ancak gelir-gider hesaplarının yapıldığı tarafların görüştüğü bildirildi.

Baba- oğlun KRT’de hisse satın alma hareketi gündeme bomba gibi düştü. Taraflardan konuyla ilgili açıklama gelip gelmeyeceği merak konusu olurken bilanço raporlarının incelenmeye başladığı da ileri sürüldü.

1642536328316.jpg

Öte yandan Sarıgül’ün oğlunun 31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP’den Şişli Belediye Başkan adayı olmak istediği iddia edilmişti. Ardından Kılıçdaroğlu ile sürekli görüşmeler gerçekleştiren Emir Sarıgül aday olduğunu açıklamıştı.

Ayrıca 1999 yılından 2014 yılına kadar Şişli Belediye Başkanlığı görevini yürüten Sarıgül 2014'te ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olmuştu. Sarıgül,AKP'nin adayı Kadir Topbaş'a karşı kaybetmişti.

İlgili Haberler