Metin Akpınar'ın kızları yıllar sonra bakıcıları ile buluştu. “Bir annemiz daha oldu”

Metin Akpınar'ın kızları yıllar sonra bakıcıları ile buluştu. “Bir annemiz daha oldu”
Metin Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan kızı Duygu Nebioğlu, "Umarım hayattadır, onu arıyorum" dediği bakıcıları Adile Şener ile bir araya geldi.

Tiyatro ve sinema sanatçısı Metin Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan ve DNA testi ile de kızı olduğu kesinlik kazanan Duygu Nebioğlu, annesinin, kendisini ve ikiz kardeşi Sevgi Nebioğlu'yu iki aylıkken bıraktığı bakıcı Adile Şener ile buluştu.

kapak-132148.jpg

“BİR ANNEM DAHA OLDU”

Söz konusu anları sosyal medya hesabından yayınlayan Nebioğlu, "Canım Adile'm... Benim hiç annem yoktu. Şimdi bir annem daha oldu" ifadelerini kullandı.

duygu1.jpeg

Duygu Nebioğlu, yaptığı paylaşımda ayrıca, "Kendisi aslında bakıcı değilmiş. Suphiye Ormancı'ya yardımcı olmuş cennetlik ailedir" yazdı.

2-mcpf.jpg

Duygu Nebioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Annem iki aylıkken bizi Kemer'de yaşayan Adile Şener ve Emin Şener'e emanet etmiş. Onlara çok teşekkür ediyorum. Umarım hayattalardır, onları arıyorum. 'Büyüdüm, 35 yaşına geldim ve size teşekkür ederim' demek istiyorum. Bakıcı olarak, para karşılığında Adile Şener'e verilmişiz. Altı ay sonra 'Annesi nerede?' diye bir haber yapılmış. Haber sonrası bizi Zübeyde Hanım Çocuk Esirgeme Kurumu'na teslim etmişler. Devlet bizi koruma altına almış" ifadelerini kullanmıştı.

ing1.jpeg

“KÖYÜN MUHTARI BİZE ULAŞTI”

Daha sonra Adile Şener'i bulduğunu açıklayan Nebioğlu, “Köyün muhtarı bize ulaştı. Adile Şener hayatta ve biraz önce konuştum. Kendisine vefa borcunu ödeyeceğim için çok mutluyum. Kalbimdeki derin yaralar biraz olsun kapanıyor. Bizler gibi hikayesi olanlar ve henüz sonuç alamayanlar asla pes etmeyin!" demişti.

121598133-717494615646017-8076805352951421979-n-e1697358010415.jpg

İlgili Haberler