MHP'den her gün bir başka ''Bölücü Kebapçı'' açıklaması

MHP'den her gün bir başka ''Bölücü Kebapçı'' açıklaması
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, geçtiğimiz Salı günü partisinin grup toplantısındaki "Bölücü Kebapçılar" ifadesine MHP'den yetkili bir isim açıklık getirdi.

Türkiye 3 gündür Devlet Bahçeli''nin "Bölücü Kebapçılar" derken kimleri kastettiğini merak ediyor. 

Independent Türkçe Genel Yayın Yönetmeni Nevzat Çiçek, Bahçeli’nin çok konuşulan ‘bölücü kebapçı’ çıkışına ilişkin MHP’li bir yetkili ile görüştüğünü ve Bahçeli’nin “Teröre yardım ve yataklık yapan bölücü kebapçıların işsizlikte payı vardır” ifadesiyle neyi kast ettiğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Çiçek, MHP''li bir yetkili ile görüştüğünü ve yetkilinin Devlet Bahçeli’nin tartışma yaratan ifadelerinde “işi kebap gibi olanlar, işsizlik için elini taşın altına koymayanlardan” bahsettiğini söylediğini aktardı.

Çiçek’in aktardığına göre, ismi açıklanmayan MHP''li yetkili, Bahçeli’nin söz konusu ifadesi hakkında, “Adanalı kebap düşkünü ve kebapçı esnaflarıyla en yakın olan bir lider nasıl olur da kebapçıları hedef alır... Oradaki kasıt işi kebap gibi olanlar, işsizlik için elini taşın altına koymayanların işsizlikte katkıları var anlamındadır” diye konuştu.

 

İlgili Haberler