Futbolun sırlarını bilen adam Gürel Yurttaş, Galatasaray-Kasımpaşa maçını yazdı

Futbolun sırlarını bilen adam Gürel Yurttaş, Galatasaray-Kasımpaşa maçını yazdı

Galatasaray, Kasımpaşa maçına Muslera, Omar, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Van Aanholt, Berkan, Sergio Oliveira, Emre Akbaba, Yunus Akgün, Kerem Aktürkoğlu, Gomis onbiriyle çıktı.

Oysa taraftarların görmek istediği isim Haris Seferovic''ti. Yedek kulübesindeydi. Galatasaraylı taraftarlar Seferovic''i görmek için 61. dakikaya kadar bekledi.

Hadi ben bir iyilik yapayım. Galatasaraylıları fazla bekletmeten Seferovic''i anlatayım.

61. dakikada Gomis''in yerine oyuna girdi. Meşhur sakatlığından bir belirti yok gibiydi. Kalitesi var; bunu daha topla ilk buluştuğunda belli etti. Topsuz oyunda iyi. Toplu oyunda da. Zaten oyuna girdikten 4 dakika sonra da golünü attı. Bir sevindi bir sevindi ki, sormayın! Demek ki bu gole çok ihtiyacı varmış. Eğer sakatlığı tekrarlamazsa Galatasaray''a çok yararlı olur.

Benim asıl dikkatimi çeken yerine oyuna girdiği Gomis''in gole en çok sevinenlerden biri olmasıydı. Kulübede kalktı ayağa alkışladı. Bravo.

Galatasaray''da maçın yıldızı ise Kerem Aktürkoğlu''ydu. Geçen sezon bıraktığı yerden başladı. Atakların çoğunda imzası vardı, ele avuca sığmadı.Zaten 30. dakikada da nefis bir şutla fileleri havalandırdı. Seferovic''in attığı gol de Kerem''in ceza alanına gönderdiği ortanın sonucunda oldu.

Kasımpaya 35. dakikada Hajradinovic''in golüyle skora dengeyi getirdi ama yenilmekten kurtulamadı.

Galatasaray''ın eksikleri var. Bir kere santrfor arkasına bir 10 numara lazım. Emre Akbaba elinden geleni yaptı ama Galatasaray''a yeter mi?

Defansta sorun var. Orta saha temposuz. Yeni transfer Sergio Oliveira''dan bir şey anlamadım. Biraz zaman geçmesi gerekiyor. Atağa çıkarken biraz ağır kalıyor.

Galatasaray''ın en büyük güvencesi yine Muslera. 

Hazırlık maçı bu. Fazla söze gerek yok. Ama genel görüntü de şu: Galatasaray daha tam olarak hazır değil. Eksikleri var. Sadece Kerem''le nereye kadar? Transfer yapacaklarla bir an önce yapmalılar. Erden Timur çokca haber oluyor gazetelere; "Şöyle transfer yapacak, böyle yapacak" diye. Bir an önce yapsa iyi olacak.

İlgili Haberler