Şafak Malatya Büyükekşi'ye 'şaibeli' dedi. Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a şikayet etti

Şafak Malatya Büyükekşi'ye 'şaibeli' dedi. Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a şikayet etti
Spor yorumcusu Şafak Malatya, TFF ve Kulüpler Birliği, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın yaptığı açıklamalar sonrası, TFF Başkanı Büyükekşi'ye 'şaibeli' diyerek bomba bir paylaşım yaptı.

Türkiye Futbol Federasonu ve Kulüpler Birliği, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın da katılımıyla gündeme dair bir toplantı düzenledi.

Kulüpler Birliği ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF Başkanı Büyükekşi ve Osman Aşkın Bak, toplantı sonrası açıklamalarda bulundu.

Güzel ve verimli bir toplantı yaptıklarını ifade eden Osman Aşkın Bak, ''Türk futbolunun sorunlarıyla ilgili geniş ve kapsamlı bir toplantı oldu. Kulüpler Birliği Vakfını geçen hafta ziyaret etmiştik ve verimli bir toplantı yapmıştık. Görüşler ortaya kondu. Tüm katkı veren kulüp başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu süreci omuz omuza götüreceğimize eminiz. Bu sorunları konuşarak ve değerlendirerek çözeceğimize inanıyoruz. Sık sık toplantılar yapılması önerildi, biz de buna katılıyoruz. Bazı yasal talepler var. Onları da değerlendireceğiz. Biz hep bir aradayız. Türk futbolunu daha iyi noktaya taşıyacağımızı ifade ettik. Katkı verenlere teşekkür ediyorum. Bir aradayız ve bu süreci güçlü bir şekilde atlatacağımıza inanıyoruz." dedi.

ŞAFAK MALATYA'DAN FLAŞ PAYLAŞIM
Spor yorumcusu Şafak Malatya, X'ten yaptığı paylaşımda Osman Aşkın Bak'ı etiketleyerek, ''Sn.Bakanım, Mehmet Büyükekşi ile Türk futbolunu hiç bir yere taşımanız mümkün değildir. Kendisinin üzerinde biriken şaibe, Türk spor tarihinin en üst raddesine ulaşmıştır. Sürecin sonunda maalesef kazanan Türk futbolu olmayacaktır. Bunu üzülerek de olsa yaşayacağız.'' ifadelerini kullandı.

safakkk.png

BÜYÜKEKŞİ'NİN AÇIKLAMALARI
Toplantı sonrası konuşan Büyükekşi ise, "Hep birlikte konuları istişare ettik. Çok güzel ve verimli bir toplantı oldu. Biz büyük bir aileyiz. Kulüpler Birliği Vakfına ve başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tüm paydaşların diyalog içerisinde olması çok önemli. Bu mekanizmanın düzgün bir şekilde işlemesi önceliğimiz. Bir sorun varsa hep birlikte çözeceğiz. Bir başarı ve başarısızlık varsa hep birlikte üstleneceğiz. A Milli Takımı'mızın başarılı olması için hep birlikte hazırlanmamız gerekiyor. 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda şampiyonluk hedefleyen bir milli takım oluşturmak için bugünden çalışmaya başlamalıyız. Ülke puanı çok önemli ve daha üst sıraları hedeflememiz gerekiyor. Uygun ve pozitif futbol iklimine birlikte ulaşmamız lazım." sözlerini sarf etti.

ALİ KOÇ: YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR
Kulüpler Birliği ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Son haftalarda yaşananları, futbolun temel problemlerini, hakemlik camiasını ve ekonomiyi etraflıca değerlendirdik. Yapacak çok işimiz var. Arzu ve irade varsa el ele sorunları çözebileceğimize dair sonucu aldık dersek abartmış olmayız. Bu toplantılar devam edecek. İnşallah, tez zamanda Türk futbolunu bir daha bu sorunların konuşulmayacağı bir noktaya getirebiliriz." dedi.

İlgili Haberler