500 ve 1000 liralık banknotların üzerinde kimin resmi olacak? Uzman isim 'duyum aldım' diyerek açıkladı
Cüneyt Özdemir mecburen ağzını bozdu: Nasıl 10 bin lira olabilir bunun adı OÇ Gazeteci Cüneyt Özdemir, son programında fahiş fiyatlar hakkında konuşurken ağzını bozdu.
Şeref Oğuz TÜİK nitelikli dolandırıcılık yaptı ve Türkiye’nin beka sorunudur dedi TÜİK Başkanı’nın açıkladığı rakamlarla ilgili katıldığı canlı yayında konuşan ünlü ekonomist Şeref Oğuz TÜİK’in beka sorunu olduğunu belirtip dolandırıcılık yaptığını söyledi
En düşük emekli maaşını Erdoğan’dan önce açıkladılar! Şeref Oğuz ve Deniz Zeyrek’ten bomba kulis Temmuz ayı yaklaşırken milyonlarca emekli vatandaş maaşlarının ne kadar artacağını merak ediyor. Enflasyon karşısında maaşları iyice eriyen emeklilerle ilgili bomba bir kulis bilgisi geldi. En düşük emekli maaşıyla ilgili hem Deniz Zeyrek hem de Şeref Oğuz canlı yayında rakam paylaştı.
Şeref Oğuz taş gibi ağır yazı yazdı. Yemeği biz yemedik ki bulaşığa biz girelim Haram yiyenler, kul hakkı yiyenler, Devleti soyanlar bu yazıya rağmen yarabbi şükür diyecekler. İşte Şeref Oğuz’un yazısı….
Ankara’dan ‘son dakika’ asgari ücretliye zam haberi geldi Ekonomim yazarı Şeref Oğuz, asgari ücretli çalışanlara zam yapılacağı yönünde aldığı bilgiyi köşesine taşıdı. "Masada 4-5 çalışma var" diyen Oğuz zam için tarih açıkladı.
Selçuk Geçer: Doların durumu seçimden sonra karanlık Yerel seçimler sonrası doların düşeceğine dair bazı iddialar sonrası ünlü ekonomistlerden açıklama geldi. Şeref Oğuz ve Selçuk Geçer, doların seçimden sonra düşmeyeceğini, aksine yükseleceğini belirtti.
Ünlü ekonomist Şeref Oğuz canlı yayında seçim sonrası gelecek vergileri açıkladı 31 Mart yerel seçimlerinin ardından yeni ek vergilerin gündeme gelebileceğine dair iddialara ünlü ekonomist ve yazar Şeref Oğuz da dahil oldu.
Ekonominin ağır topu Şeref Oğuz: Lirayı çıplak bırakırsan döviz tahrik olur Ekonomi yazarı Dr. Şeref Oğuz'dan dikkat çeken değerlendirme... Merkez Bankası'nın faizi sabit bırakmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Merkez'in elinde rezervlerinden başka silah kalmadı. Lirayı çıplak bırakırsan döviz tahrik olur" dedi.
Akaryakıtta yeni zammı açıkladı. Ünlü ekonomist net tarih verdi. Benzin istasyonuna gidecekler çılgına dönecek Şeref Oğuz katıldığı programda akaryakıt fiyatlarının 1 Nisan’da göreceği korkunç fiyatı duyurdu.
Emekliye seyyanen zam iddiası. Ekonominin en güvenilir isimlerden Şeref Oğuz açıkladı 2024 yılına başlarken maaşlara gelen zamlar emeklilerin yüzünü güldürmemişti.
Ekonominin en güvenilir isimlerden Şeref Oğuz yakaladı: Kamunun vicdansız zamları geri alınsın Ekonomim yazarı Şeref Oğuz, özel sektörden şikâyet eden iktidarın önce kamudaki fiyat artışını geri alması ya da dengelemesi gerektiğini savundu. Enflasyonu düşürmek istiyorsanız kamunun vicdansız zamları geri alınsın.
10 adımda kara para aklayıcısı fenomen nasıl olunur? Ekonomim yazarı Şeref Oğuz, son dönemde hızla artan kara para aklayıcısı fenomenlere dikkat çekerek 10 adımda nasıl kara para aklayan fenomen olunduğunu sıraladı.
Duayen gazeteci Osman Saffet Arolat'tan acı haber geldi. Usta isim hayatı kaybetti Medya dünyasını sarsan haber bu sabah geldi. Gazeteci yazar Osman Saffet Arolat hayatını kaybetti.
Ekonominin en güvenilir isimlerinden Şeref Oğuz açıkladı: IMF bile bizi kurtaramayacak Ekonomim yazarı Şeref Oğuz ekonomide olacakları tek tek sıraladı. Oğuz “IMF bile bizi kurtaramayacak” dedi.
Erdoğan’ın vatandaşa pahalıya patlayacak hedefi. 2 trilyon lira kaynak gerekecek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yerel seçimde İstanbul ve Ankara’yı alma hedefi vatandaşa pahalıya patlayacak. Ekonomim yazarı Şeref Oğuz söz konusu maliyetin 2 trilyon lirayı bulacağını söyledi.
Ekonomist Şeref Oğuz’dan bankada parası olanlara uyarı. Bakan Nebati'nin ne zaman karaya oturacağını açıkladı Ekonomist Şeref Oğuz, bankada birikimi olanları uyardı. Özellikle yazının son kısmındaki sözleri dikkat çekerken Bakan Nebati'nin de karaya oturacağı zamanı açıkladı.
En güvenilir ekonomistlerden Şeref Oğuz seçim döneminde yaşanacakları açıkladı Ünlü ekonomi yazarı Şeref Oğuz, seçimler öncesi 2023 değerlendirmelerde bulundu. Oğuz, "Seçim sürecinde hiç kimse hasar tespiti yapmayacak. Eline geçen para ve üzeri ile borçlanarak geleceğini ipotek altına almaya devam edecek. Sürpriz atamalar, yeni görevlendirmeler siyaset gündeminde yer alacak.” dedi.
Ekonominin en güvenilir isimlerinden Şeref Oğuz Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklayacağı asgari ücreti duyurdu Ekonomist Şeref Oğuz, “Asgari ücretin 8 bin 500- 9 bin arasında Cumhurbaşkanı tarafından ilan edilebileceğini iddia ediyorum, duyumlarım da biraz o yönde” dedi.
Doların çıkacağı rakamı açıkladı. Şeref Oğuz'dan ekonomistleri ters köşe yaptıracak açıklama Ekonominin en güvenilir isimlerinden ve Dünya Gazetesi yazarı Şeref Oğuz bugünkü köşe yazısında “Dolar, 24 lirayı görebilir.” dedi.
Ekonominin en güvenilir isimlerinden Şeref Oğuz açıkladı Saray'da anlatılan bin bir gece masalları ortaya çıktı Dünya Gazetesi Yazarı Şeref Oğuz Saraydaki ekonomiye dair şehir efsanelerini yazdı. İşte o efsanelere göre ekonomi tıkırında turistler geliyor.
İktidarın seçim için yaptığı büyük para planı. Dünya Gazetesi yazarı Şeref Oğuz açıkladı Dünya gazetesi yazarı Şeref Oğuz, seçim sonrası ekonomide yaşanacak gelişmeleri köşesine taşıdı. Oğuz, "Seçim ekonomisi çok vahşi ölçekte yaşanacak. Fakat seçim sonrası, kaşıkla verilenler kepçeyle geri alınacak." dedi.
Ekonominin en güvenilir isimlerinden Ünlü ekonomist Şeref Oğuz, doları örnek vererek vergisiz akaryakıt sistemi önerisinde bulundu. Oğuz "Eğer vergi korumalı akaryakıt uygulanırsa litresi 22 lira olan mazot fiyatı, ÖTV ve KDV’lerden devletin vazgeçmesi halinde 10 TL’ye düşecektir" dedi.
Sokaklar çocuk doğurmaz! Sokak çocuğu yoktur, sokakta yaşamaya gayret eden çocuklar vardır... Şeref Oğuz, çoğu kişinin diline yerleşmiş olan "sokak çocuğu" tanımlamasına öyle bir yorum yaptı ki...
Ekonomistlerin ağır topu Şeref Oğuz yarın ne olacağını açıkladı Ünlü ekonomi uzmanı Şeref Oğuz, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda yarının nasıl olacağını açıkladı.
Doların neden tutulamayacağını ekonomi uzmanı Şeref Oğuz açıkladı! Ünlü ekonomi uzmanı Şeref Oğuz, doların neden tutulamayacağını 5 maddeyle açıkladı.
Ekonominin ağır topu Şeref Oğuz cebimize sokulan yeni canavarı açıkladı! Metelik bırakmayacak Dünya gazetesi yazarı Şeref Oğuz, "Korktuğumuz hiperneflasyon başımıza geldi" başlıklı yazısında açıklanan enflasyon rakamlarına ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Oğuz, "Korktuğumuz hiperenflasyon başımıza geldi" dedi.
Ekonominin en güvenilir isimlerinden Şeref Oğuz doların nasıl durdurulacağını açıkladı Dünya gazetesi yazarı Şeref Oğuz, doların nasıl durdurulacağını açıkladı. Oğuz, dolardaki yükseliş ancak enflasyondaki yükselişin frenlenmesi ile duracağını belirtti.
Ekonomist Şeref Oğuz, yükselişe geçen doların uzun vadede ne olacağını açıkladı Ünlü ekonomistler, yükselişe geçen doları yorumladı. Şeref Oğuz, doların uzun vadede ne olacağını açıkladı.
Erdoğan'ın ekonomideki yeni planı ortaya çıktı Dünya yazarı Şeref Oğuz, kur korumalı TL mevduat sistemi işe yaramazsa 'enflasyon korumalı mevduat sistemi'ne geçilebileceğini söyledi. İşte ayrıntılar...
Şok edecek iddia: Katar'la uzatılan Swap anlaşmasında 1 dolar 22 TL kabul edildi! Dünya Gazetesi Yayın Kurulu Başkanı gazeteci Şeref Oğuz, Cüneyt Özdemir'in yayınına katıldı. Şeref Oğuz o yayında Katar ile uzatılan SWAP anlaşmasında (Türk Lirası - Katar Riyali takas anlaşması) 1 Doların 22 Türk Lirası olarak sabitlendiğini iddia etti.
Ekonominin en güvenilir isimlerinden Şeref Oğuz Katar'a söz verilen dolar kurunu açıkladı Dünya Gazetesi yazarı Şeref Oğuz, Merkez Bankası'nın 4'ncü müdahalesini değerlendirdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Oğuz, Katar'la doların 24 TL'den olması yönünde söylenti olduğunu belirtti.
Ünlü ekonomist Şeref Oğuz asgarin ücretin hangi şartla 5 bin TL olacağını açıkladı Dünya Gazetesi yazarı Şeref Oğuz, asgari ücretin ne kadar olacağıyla ilgili çarpıcı bir değerlendirmede bulundu. Oğuz, "Seçim 2023'de olursa 4 Bin TL, 2022 Mart-Nisan ayında olursa 5 Bin TL olacak" dedi.
Ekonomist Şeref Oğuz iktidarın ekonomideki yeni planını açıkladı Dünya Gazetesi yazarı, ekonomist Şeref Oğuz bugünkü yazısında iktidarın ekonomideki yeni planını açıkladı...
Şeref Oğuz: Belli ki dolar tırmanışını 11, 12 13... sürdürecek Dolar: 10.37... Dünya gazetesi yazarı Şeref Oğuz, "Bu zamanda faizle oynamak, ateşle oynamaya eşdeğer" başlıklı bir yazı kaleme aldı ve doların yükselişini sürdüreceğini bildirdi.
Dünya yazarı borcun yiğidin kamçısı olduğunu bakın nasıl anlattı Dünya gazetesinden Şeref Oğuz bugün kaleme aldığı yazısında borçtan sakının öğüdünde bulundu. Oğuz yazısında “Kadim bir öğüttür; borçtan sakının. Borç; gece gama, gündüz zillete sebep olur. Borç; tembellik ve yoksulluktur ve Victor Hugo’nun ifadesiyle köle olmanın başlangıcıdır” ifadelerini kullandı.