Son Dakika... Meral Akşener hastaneye kaldırıldı

Son Dakika... Meral Akşener hastaneye kaldırıldı
İYİ Parti lideri Meral Akşener hastaneye kaldırıldı.

TV100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel’in aktardığı son dakika bilgisine göre İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Kavaklıdere’deki Güven Hastanesi’ne kaldırıldı. Kalpte çarpıntı sebebiyle hastaneye kaldırılan Akşener''de ritim bozukluğu tespit edildi. İYİ Parti lideri bu akşam müşahede altında tutulacak

Akşener''in sağlık durumunun iyi olduğu, kan testi ve rutin kontrolleri yapıldıktan sonra taburcu edilmesi bekleniyor.

İYİ PARTİ''DEN İLK AÇIKLAMA

İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu, “Genel Başkanımız Meral Akşener bugün hafif bir çarpıntı şikayeti ile akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’ne intikal etmiş olup çok şükür yapılan tetkiklerinde bir sorun tespit edilmemiştir” dedi.
İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Genel Başkanımız Meral Akşener bugün hafif bir çarpıntı şikayeti ile akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’ne intikal etmiş olup çok şükür yapılan tetkiklerinde bir sorun tespit edilmemiştir. Yarın taburcu olması planlanmaktadır. Milletimizin bilgilerine saygıyla sunarız”
ifadelerine yer verdi.

MANSUR YAVAŞ''TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Akşener''in hastaneye kaldırılması ile ilgili olarak sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

"Kalp çarpıntısı ritim bozukluğu sebebiyle hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener''e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum."

''GÖZLEM AMACIYLA HASTANEDE TUTULACAK''
İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, hastane önünde gazetecilere açıklama yaptı.

Çömez, "Sayın genel başkan, genel merkezde toplantı esnasında bir çarpıntı hissettiğini söyledi. Hepiniz biliyorsunuz çok yoğun bir çalışma temposu içerisinde. Bu çarpıntı şikayeti üzerine, biz hastaneye gelmeyi uygun gördük. Acil bölümünde tetkikleri yapıldı. Bütün tetkikler tamamlandı. Gözlem amacıyla bu akşam hastanede tutulacak. Yarın taburcu edilmesi planlanıyor."

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz da "Genel başkanımız Meral Akşener, bugün genel merkez çıkışında kalp çarpıntısı şikayeti nedeniyle Güven Hastanesine geldi. Röktörlerimiz bu konuyla ilgili gerekli tetkikleri yaptılar. Tetkikler sonucu, ciddi bir şey olmadığı konusunda bizi bilgilendirdiler. Kendisi bu akşam için hastanede kalacak" dedi.

Akşener''e müdahale eden Dr. Berkant Özpolat, "Sayın Meral Akşener, çarpıntı şikayetiyle hastanemize başvurdu. Bir problem saptanmamıştır. Hayırlısıyla yarın taburcu edilecektir" dedi.

BABACAN VE DAVUTOĞLU''NDAN AÇIKLAMA

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da Akşener için ''geçmiş olsun'' mesajı paylaştı.

Babacan, Twitter hesabından paylaştığı mesajında, "Kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener''e acil şifalar diliyorum. Meral Hanım''ın en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum" dedi.

 

Davutoğlu da, "Rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener''e acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı. 

 

 

 

KILIÇDAROĞLU''NDAN ''GEÇMİŞ OLSUN'' ZİYARETİ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Akşener''e ''geçmiş olsun'' ziyaretinde bulundu. Hastane önünde açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Hekim arkadaşlar bilgi verdiler. Çok şükür şu an herhangi bir sorun yok. Umarım yarın sağlıklı bir şekilde hastaneden ayrılır, en büyük arzumuz da bu. Sayın Genel Başkan ve İYİ Parti''nin değerli yöneticilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Doktorlar dinlenmesi gerektiğini ifade ettiler" diye konuştu.

İlgili Haberler