Bu 6 ismin Galatasaray'da yeri yok

Bu 6 ismin Galatasaray'da yeri yok

GÜREL YURTTAŞ / Yeniçağ

Eğri oturalım, doğru konuşalım. Galatasaray, ligden düşmesi kesinleşmiş Malatyaspor''u yendi diye susup da gördüklerimizi saklamayalım.

Galatasaray''da Torrent''in yeri yok. Yok Guardiola''nın yardımcısıymış, yok şöyle adammış, yok böyle bakarmış! Çok iyi yardımcı olabilir. Ama teknik direktör falan değil bu şahıs. Gitsin, yardımcılık yapsın.

Bazı oyuncuların da Galatasaray''da yeri yok. Gol attı atmasına da; o golü biraz antrenman yapsam ben de atardım! Halil''in de yeri yok.

Berkan''ın yok. Hele de Taylan''ın hiç yok. Bu iki arkadaş futbolu bilmiyor. Teknikleri sıfır! Bu Taylan''ın 6 pasta kaçırdığı bir gol var ki; pes artık! Mahalle maçında olmaz bu. Bu kadar maçta Taylan''la Berkan''ın bir tane golü bile yok; anlayın artık!

Yine gol atan Babel. Onun da yeri yok artık. Bildiğimiz Babel eskilerde kalmış. Hele bir faul yaptı ki; adamın ayak bileğine bastı. Hakem olduğu şüpheli olan şahıs lütfen bir sarı kart gösterdi. Herhalde Babel''in yaşına hürmet etti! Bu kırmızı kart değil miydi?

Oyuna "Geleceğin yetenekli oyuncusu" havasıyla alınan Arda Turan''ın zaten yeri yok.

Bir Kerem vardı sahada doğru dürüst oynarken; onu da hocalığı tartışmalı olan Torrent oyundan aldı!

Maça geçersek.

Malatyaspor artık bitmiş, tükenmiş. Buna rağmen Galatasaray maçında gol pozisyonlarına girmesi kendi becerilerinden değil, Galatasaraylıların beceriksizliklerindendi.

İlk yarıda iki takımın da çizgiden dönen vuruşundan başka bir şey yoktu.

İkinci yarıda ise 51''de Babel, 53''te Halil golleri attı; bu kadar!

Sonrası yine aynı ilk yarı.

Onun için bu maçı fazla anlatmaya gerek de yok. 

Ben yanarım yanarım da taraftara yanarım. Her şeye rağmen gelip de takımlarını destekliyorlar ya; onun için alkışlarım. Ama bu futbol onların hiç de hakkı değildi; bunu da üstüne basa basa vurgularım.

Yazarın Diğer Yazıları