Athena Gökhan Hülya Avşar'ın simit açıklamasına ateş püskürdü

Athena Gökhan Hülya Avşar'ın simit açıklamasına ateş püskürdü
Ünlü sanatçı Hülya Avşar’ın simit açıklamalarına Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz’dan tepki geldi.

Ünlü sanatçı Hülya Avşar geçtiğimiz günlerde muhabirin “Ekonominin sanatçılara nasıl yansıması oluyor?” sorusuna verdiği cevap ile gündeme oturdu. Avşar, “Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz?’ falan diyorlar. Gerekirse yenecek ama bu günler de biraz kolay atlatılacak. Biraz bizim bu işi, insanlar olarak bireysel halletmemiz gerekir diye düşünüyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

Avşar''ın bu sözleri kısa sürede sosyal medyada gündem olmuş ve tepki yağmıştı. Sosyal medyada Avşar''a büyük tepki gelirken, bir kullanıcı Avşar''ın serpme kahvaltı yaptığı fotoğrafını paylaştı. Kullanıcılar bu durumu, "Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?" olarak yorumlamıştı.

ÖZOĞUZ: ÇOK AYIP, SEN YE SİMİT

Son olarak “Kırmızı Oda” dizisinde seyirci karşısına çıkan Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Hülya Avşar’ın ekonomik krizle ilgili yaptığı açıklamaya ateş püskürdü.

Özoğuz, "Ülke ile alakalı çok kısmetsiz açıklamalar yapılıyor. Hala birisi çıkmış simit diyor. Ne simidi sen ye simit. Çok ayıp." ifadelerini kullandı.

DENİZ SEKİ’DEN HÜLYA AVŞAR’A DESTEK GELMİŞTİ

Hülya Avşar’ın bu sözlerine kamuoyundan büyük tepki gelirken meslektaşı Deniz Seki’den destek geldi. Seki, Hülya Avşar’ın özel bir kadın olduğunu söyleyerek, “Hülya Avşar’a laf söyleyenin böyle ayağını ısırırım, elini ısırırım. Hülya Avşar çok özel bir kadındır. Hülya Avşar hakkında konuşanı gerçekten ısırırım yani. Harbi ısırırım ve ısırığımda çok kuvvetlidir.”

İlgili Haberler