Tuzu kuru Hülya Avşar bir de zeytinyağı gibi üste çıktı! Gerekirse simit yenecek demişti

Tuzu kuru Hülya Avşar bir de zeytinyağı gibi üste çıktı! Gerekirse simit yenecek demişti
Türkiye'deki ekonomik gelişmelerle ilgili kendisine yöneltilen soruya verdiği cevapla büyük tepki toplayan Hülya Avşar, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Hülya Avşar’ın ekonomiyle ilgili, “Gerekirse simit yenecek ama bugünleri de atlatacağız” sözleri günlerce konuşulmuş ve Avşar büyük tepki görmüştü. Olayın yankıları hala sürerken ünlü şarkıcıdan kendisini eleştirenlere cevap geldi.

Avşar, sosyal medya hesabından şu açıklamaları yaptı:

1-Sakinleştiyseniz sıra bende. O kadar konuşmamın içinden, hep birlikte bugünleri aşacağız kısmı değil de “simit”e takılanlar; hiçbirinizi takmıyorum ve saymıyorum. Benim simit yeme meseleme gelince, yerim yada yemem ama bildiğim bir şey var, kendim kazandım, hiç de kolay olmadı

2-hala da kazanıyorum. Bunun hesabını kimseye vermedim, size hiç vermeyeceğim. Sizin gibi düşünenler demek ki başımızda olsa; ne demokrasi kalır, ne konuşma özgürlüğü… Diyeceğim şu ki” Gerekirse simit yiyeceğiz, ama bugünleri beraber atlatacağız.”

DENİZ SEKİ DESTEK ÇIKTI

Hülya Avşar''ın bu sözlerinin ardından kendisine şarkıcı Deniz Seki''den destek geldi. Sözleri sebebiyle büyük tepki toplayan Avşar’a Deniz Seki destek verdi. Seki, “Hülya Avşar’a laf söyleyenin böyle ayağını ısırırım, elini ısırırım. Hülya Avşar çok özel bir kadındır. Hülya Avşar hakkında konuşanı gerçekten ısırırım yani. Harbi ısırırım ve ısırığımda çok kuvvetlidir.” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler