Donald Trump, Elon Musk'a ateş püskürdü: Ona diz çök ve yalvar diyebilirdim

Donald Trump, Elon Musk'a ateş püskürdü: Ona diz çök ve yalvar diyebilirdim
Trump 2016 yılındaki seçimde Elon Musk’ın kendisi için oy kullandığını iddia etmiş, Elon Musk ise bu durumu yalanlamıştı. Donald Trump kendi sosyal medya platformu Truth Social'dan yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Musk'ın kendisinden yardım istediğini söyleyen Trump, "ona diz çök ve yalvar diyebilirdim" ifadelerini kullandı.

Eski ABD Başkanı Donald Trump ve ünlü milyarder Elon Musk arasındaki polemiğe bir yenisi daha eklendi. 

Dün kendi sosyal medya uygulaması olan Truth Social üzerinden bir paylaşımda bulunan Trump, Elon Musk hakkında ilginç ifadeler kullandı.

Trump, ABD başkanı olduğu dönemde Musk''ın Beyaz Saray''a gelip yardım istediğini söyledi.

Trump, "Elon Musk kaza yapan sürücüsüz elektrikli araçları olsun, hiçbir yere gidemeyen roketleri olsun, Beyaz Saray''a gelip bunlar için benden yardım istediğinde ve ne kadar büyük bir Trump hayranı olduğunu söylediğinde, ona ''Diz çök ve yalvar'' diyebilirdim ve o da bunu yapardı" dedi.

İŞTE DONALD TRUMP''IN O YAZISI VE FOTOĞRAFI: 

Elon Musk ise Trump’a Twitter’dan yanıt verdi. Ünlü iş insanı, Trump’tan nefret etmediğini ancak eski başkanın artık şapkasını asması gerektiğini yazdı. Buna karşın Donald Trump ise sıradaki başkanlık seçiminde aday olacağını duyurdu. Zaten sık sık mitinglerde görülen eski başkanın yeni seçimde aday olması ABD basını tarafından da beklenen bir şey olarak görülüyor.

İlgili Haberler