Erdoğan'ın koruma polisi hayatını kaybetti

Erdoğan'ın koruma polisi hayatını kaybetti
Erdoğan'ın koruma polisi ekibinden 31 yaşındaki Koray Sütçü kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Erdoğan'ın koruma ekibinde görevli olan Koray Sütçü isimli polis, Cilt kanseri için tedavi gördüğü İnegöl Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Sütçü'nün cenazesi bugün Cuma namazından sonra Ortaköy Mahallesinde kılınacak olan cenaze namazı sonrasında defnedilecek.

ekran-goruntusu-2023-12-22-094917.png

ekran-goruntusu-2023-12-22-094912.png

KORAY SÜTÇÜ KİMDİR?

1992 Bursa doğumlu olan Koray Sütçü bir süredir Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koruma ekibinde görevli olan bir polis memurudur.

Bir süredir Cilt kanseri tedavisi gören Sütçü, İnegöl Devlet hastanesinde hayatını kaybetti.

CİLT KANSERİ NEDİR NEDEN OLUŞUR BELİRTİLERİ NELERDİR?

Genelde cildin güneşe uzun süre maruz kalmasından sonra hücrelerin aşırı bir şekilde büyümesi sonucu oluşan bu kanser türü yaygın görülen kanser çeşitlerinden birisidir.

Kimi yerlerde bu kanser melanom veya melanoma olarak da adlandırılmaktadır. Tedavisinin günümüz tıp teknolojisi ile mümkün olduğu bu kanser türünde kritik nokta ise her hastalıkta olduğu gibi erken teşhisten geçiyor.

Bu kanser türünün belirtileri arasında, benlerin ebatında büyüme veya renginde değişim, benlerde kaşınma, sürekli kanayan ve iyileşmeyen yaralar, deride görülen şişlikler ve genel olarak yorgunluk hissiyatıdır.

İlgili Haberler