Yabancı uyruklular sokakta elinde kılıçla geziyor. Bu memleket sahipsiz mi. Nerede güvenlik güçleri

Yabancı uyruklular sokakta elinde kılıçla geziyor. Bu memleket sahipsiz mi. Nerede güvenlik güçleri
Eskişehir’de yabancı uyruklu olduğu iddia edilen 3 kişinin ellerinde kılıçla gezdiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye’nin en çok tartışılan konuları arasında göç hareketi ve sığınmacı sorunu geliyor. Türkiye’ye elini kolun sallayarak giren kaçakların çektiği videolar her geçen gün gündem olmaya devam ediyor. Yabancı uyruklular, sosyal medya hesaplarından ise silah ve bıçak ile paylaştıkları fotoğraf ve videolar ile gündemden düşmüyor.

Sosyal medyada yayılan kılıç görüntüsü gündeme oturdu. Eskişehir’de çekildiği iddia edilen görüntülerde 3 yabancı uyruklu kişinin elinde kılıçla gezdiği görülüyor.

Öte yandan, 3 gencin çok rahat hareketlerde bulunması dikkat çekti. Yabancı uyruklu olduğu iddia edilen gençlerin neden ellerinde kılıçla gezdiği ise henüz bilinmiyor.

3 gencin de ellerinde kılıçları kaldırarak salladığı da görülüyor. Video sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

DİZİ EKİBİ OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Karar''ın haberine göre, söz konusu şahısların TRT''nin Eskişehir''de çekimlerini yaptığı "Mahsusa Trablus" adlı dizinin ekibi olduğu ortaya çıktı. Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü, söz konusu şahısların dizi ekibi olduğuna yönelik açıklamayı doğruladı. Emniyet olayın araştırıldığını bildirdi.

ELLERİNDE SİLAH VE BIÇAKLA RAHATÇA DOLAŞIYORLAR

İstanbul''da yabancı uyruklu şahsın, tam otomatik silahla yaptığı paylaşım ortaya çıkmıştı. Çocukların oynadığı bir parkta, gerçek olup olmadığı bilinmeyen UZİ silahıyla nişan alan yabancı uyruklu şahıs o anları TikTok''ta paylaşmıştı.

3 FARKLI TABANCA VE BIÇAK
Kaçak sığınmacı sorununa dikkat çekmek için kurulan “Başıboş Kaçak Sorunu” adlı sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, silahlı ve bıçaklı kaçaklar görülürken paylaşımda, “Türkiye İstanbul sokaklarında elinde tabancayla dolaşan yabancı uyruklu şahıs ben tüm profilini inceledim 3 farklı tabanca ve bıçaklar tespit ettim. Kendisi bir tekstil atölyesinde çalışıyor videoya tüm ispatları her şeyi koydum” ifadelerine yer verilmişti.

Sokaklarda bıçaklarla, kılıçlarla ve silahlar poz veren yabancı uyruklu kişi sayısı ise artmaya devam ediyor.

İlgili Haberler