Fenerbahçe gözünü Alanyaspor'a kestirdi

Fenerbahçe gözünü Alanyaspor'a kestirdi
Dünya Kupası arasında hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Antalya'daki ilk maçında Corendon Alanyaspor ile karşılaşacak. Sarı lacivertliler, hazırlık maçlarında şimdiye kadar oynadığı 2 maçtan da galip ayrıldı.

Fenerbahçe, Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada hazırlıklarını Antalya''da sürdürüyor.

Sarı lacivertliler, Antalya''daki ilk hazırlık maçında bugün saat 19.00''da Corendon Alanyaspor ile kozlarını paylaşacak. Mücadele S Sport Plus''tan naklen yayınlanacak.

Jesus''un öğrencileri, Antalya''daki 2. hazırlık maçında ise 10 Aralık Cumartesi günü saat 18.00''de İtalya Serie A ekiplerinden US Salernitana ile karşılaşacak.

Fenerbahçe, Kulüpler Birliği Vakfı''nın düzenlediği Dostluk Turnuvası''nda Rayo Valecano''yu 3-1, Villarreal ise 2-1 mağlup etti.

Jorge Jesus''un 24 kişilik kadrosunda şu isimler yer aldı:

Ertuğrul Çetin, İrfan Can Eğribayat, Muhammed Doğukan, Attila Szalai, Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Mauricio Lemos, Yiğit Efe Demir, Yusuf Kocatürk, Ferdi Kadıoğlu, Bright Osayi-Samuel, Willian Arao, Miguel Crespo, İsmail Yüksek, İsak Vural, İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş, Miha Zajc, Lincoln Henrique, Bruma, Diego Rossi, Joshua King, Michy Batshuayi, Serdar Dursun.

Fenerbahçe, Enner Valencia 2 hafta, Ezgjan Alioski ise 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağını açıklamaştı.


 

İlgili Haberler