Kim doğurdu VAY PİÇİ' yi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan terör örgütlerinin kısa isimlerinin biri hariç tamamını Türkçe söylüyor.

Erdoğan tüm toplantılarda, mitinglerde, PKK, PYD, DEAŞ, IŞİD, FETÖ terör örgütlerini yazıldığı gibi söylüyor ama bir de YPG terör örgütü var.

Erdoğan dikkat ettim ısrarla YPG terör örgütünü İngilizce olarak şöyle söylüyor:

VAY Pİ Cİ...

Bazen de VAY Pİ Çİ gibi algılıyorum Erdoğan'ın telaffuzundan.

Belki vermek istediği mesaj da budur bilemem.

Ben de soruyorum şimdi, vay piçi kimin piçi?

Hemen yanıt vereyim YPG, Amerika Birleşik Devletleri'nden doğan bir piç bu kesin.

Babası PKK, PYD veya IŞİD terör örgütlerinden biri olduğuna göre şimdi bu piçi yani YPG'yi doğuran anası Amerika tabii ki sahipleniyor.

Tabii, yıllardır PKK, PYD ve IŞİD'le yatağa giren ve bunlara aşkla bağlı olup sevişen Amerika'dır ki bunu inkar edebilir mi?

Amerika, "Vay piçim sen benim evladımsın" diyerek milyonlarca dolar para veriyor, 5.000 TIR, 2.000 bin uçak dolusu silah ve mühimmat veriyor, yetmiyor zırhlı araçlar vererek piçini terör faaliyetlerinde kullanıyor.

Şimdi bir de Fransa çıktı bu terör örgütünün piçlerini "koruyucu üvey anne" olarak sahiplenen.

Trump'ın "Suriye'yi terk edeceğiz" açıklaması üzerine Fransa Devlet Başkanı Macron baktı ki piçler anasız kalacak "koruyucu üvey anne" olmaya karar verdi.

Bugün Fransa sahiplenmeye hazır ama yıllardır Almanya, İngiltere, Hollanda, Avusturya, Yunanistan, İtalya zaten sahipleniyor tüm bu terör örgütlerinin piçlerini.

Bu ülkelerin bir kısmı zaten Osmanlı Devletinin parçalanmasında toprak kazanmak için Anadolu'muzu işgale gelenlerdi.

O gün Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde büyük Türk milleti attı tokadı, döktü denize emperyalist ülkelerin askerlerini ve kurdu Türkiye Cumhuriyeti Devletini.

Emperyalist ülkeler bugün Irak ve Suriye'nin kuzeyinde, ülkemizin güney sınırında aynı emelleri ile bizi ve bu ülkeleri bölmek, parçalamak istiyorlar.

Türk milleti ve kahraman Mehmetçiklerimizin oluşturduğu Türk Silahlı Kuvvetleri bu emellerini kuşku yok ki kursaklarında bırakacaktır.

Tıpkı Fırat Kalkanı, tıpkı Zeytin Dalı harekâtlarında olduğu gibi binlerce teröristi Türk ordusu koruyucu analarına rağmen bertaraf edecektir.

Türkiye sınırındaki terör tehdidinde terörle mücadelede ederken, başta Birleşmiş Milletler ve NATO olmak üzere tüm üye ülkeler müttefikleri Türkiye'nin yanında olacaklarına, terör örgütlerinin yanında olacaklarsa onlara bir çift sözüm var:

Elleri kanlı gerçek teröristler sizlersiniz.

Yazarın Diğer Yazıları