Konyaspor'un yeni başkanı belli oldu

Konyaspor'un yeni başkanı belli oldu
Tümosan Konyaspor’da yapılan Olağanüstü Genel Kurul sonrası yeşil-beyazlı camianın başkanı Ömer Korkmaz oldu.

Recep Çınar

Tümosan Konyaspor’da Olağanüstü Genel Kurulun ikinci oturumu gerçekleştirildi. Kongreye 890 üyeden 423’ü katılırken protokol olarak ise Ak Parti Milletvekili Latif Selvi, Mustafa Hakan Özer, CHP Milletvekili Barış Bektaş, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Gençlik Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şube Başkanı Murat Dönmez, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay Konyaspor başkan adayları Ömer Korkmaz ve Bekir Akdemir ile birlikte davetliler katıldı.
Genel kurulun divan başkanlığına verilen teklifle Konyaspor’un eski Başkanı Fatih Yılmaz seçildi.
Tümosan Konyaspor’da görevi bırakan Başkan Fatih Özgökçen bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Özgökçen’in konuşmasının ardından faaliyet raporu video olarak hazuruna sunuldu.
LİSTELER İÇİN ÜYE TARTIŞMASI YAPILDI
Genel kurulda divana yönetim için iki liste sunuldu. Divan Bekir Akdemir ve Ömer Korkmaz’ın listesinin üyelerden oluşup oluşmadığını kontrol ettikten sonra Bekir Akdemir’in listesinde sadece üç üyenin delege olduğunu diğer isimlerini delege olmadığı belirlendi. Genel kurulda bu konuyla ilgili olarak tartışmalar çıktı. Daha sonra yatıştırılan tartışmaların ardından kongreye devam edildi.

3b781cef4cfa4b69a9ff7f34a66c3dd0.jpg

ÖMER KORKMAZ YENİ BAŞKAN
Tüzük gereği Bekir Akdemir’in listesi oylamaya dahil edilmedi. Bu gelişmenin ardından Ömer Korkmaz’ın listesi tek liste olarak oylamaya katıldı. Yapılan oylama sonucu Ömer Korkmaz’ın listesi Konyaspor’un yeni yönetimi oldu.

Ömer Korkmaz’ın yönetim listesi şu isimlerden oluştu:
Ömer Korkmaz
Adem Bulut
Ayşe Atsan
Ahmet Ayan
Osman Baharoğlu
Mustafa Başoda
Halil Bölükbaşı
Erkut Çelik
Önder Çınar
Oktay Dalkıran
Mustafa Damkacı
Yunus Derebağ
Mustafa Dutar
Mehmet Eryılmaz
Mehmet Ali Görgülü
Mahmut Güzel
Halil İbrahim İncer
Nuri Kaymak
Yusuf Küçükbakırcı
Hamdi Parmak
Ali Tınkır
Osman Öztürk
Alper Sungur

''ÖZLENEN GÜNLERE MUTLAKA DÖNECEĞİZ''

Konyaspor’un yeni başkanı Ömer Korkmaz,gerçekleştirilen genel kurul sonrasında yaptığı teşekkür konuşmasında, “El ele vererek Konyaspor’u layık olduğu yere getireceğiz” dedi.
Korkmaz, “Bildiğiniz gibi bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı devraldığımız Fatih Özgökçen, başkanımızdan yönetim kurulu arkadaşlarımıza yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Konyaspor zor bir süreçten geçiyor. 100 yıldır var olan Konyaspor’umuz sıkıntılı süreçlere de tanıklık etti. Camiada yaşanılan her sorun aslında bizlere tecrübe oldu. Konyaspor camiası olarak yeniden birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Her kesimi kucaklayan bir yaklaşımla zorlukları aşacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.
ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYAN HERKES KIYMETLİDİR
Konyaspor’un yeniden özlenen günlere döneceğinin altını çizen Başkan Ömer Korkmaz, “Yeni yönetim kurulu olarak hedefimiz Konyaspor’u zorlu süreçten çıkarmaktır. Gayretimiz çabamız gece gündüz demeden Konyaspor için olacaktır. Çözeceğimiz her sorunda birlikte hareket edeceğiz. Taraftarımız camiamız ve basınımız ile bir bütün olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğiz. Yeniden özlenen günlere döneceğimize yürekten inanıyorum. Şehrin her kesiminden maddi ve manevi her türlü desteği göreceğimize inanıyoruz. Konyaspor’u hep birlikte ayağa kaldıracağız. Yönetim kurulu arkadaşlarımız ile zorlu bir yola çıktığımızın bilincindeyiz. Birbirimizin sırtına yaslanacağımız bir ekip oluşturduğumuzu düşünüyorum. Bulunduğumuz ortamda elini taşın altına koyan herkes bizim için çok değerlidir. Konyaspor’un başarısı için ter dökeceğiz. Her türlü yapıcı eleştiriye açık olacağız. Bu yola çıkarken bana desteklerini esirgemeyen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum.'' dedi.

İlgili Haberler