Mustafa Sarıgül level atladı. Futbolseverlere bakın neyi vaaddetti

Mustafa Sarıgül level atladı. Futbolseverlere bakın neyi vaaddetti
Türkiye Değişim Partisi lideri Mustafa Sarıgül, TikTok hesabına her gün çok sayıda içerik yüklüyor. Mustafa Sarıgül eylül ayında 'Futbolda ofsaytı kaldıracağız' vaadini yineledi. İşte ayrıntılar...

TikTok hesabına yüklediği videolarla dikkat çeken Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, iktidara geldiklerinde futbolda ofsaytı kaldıracaklarını yineledi.

Sarıgül''ün "Kaldıracağız. Ofsayt emek hırsızlığı hızlı futbolu engelliyor ofsayt emek hırsılığı kalkacak. Bol gollü maçlar olsun. İstanbul''dan 8 tane takımın olması doğru bir şey değil. Anadolu takımları olacaklar" açıklaması sosyal medyada tekrar gündem oldu.

İşte Sarıgül''ün videosuna gelen yorumlardan bazıları;


Türkiye Değişim Partisi’nin Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, ilginç vaadiyle eylül ayında da gündeme olmuş; katıldığı bir televizyon programında ”Ofsaytı kaldıracağız” diyerek; sunucunun “Dünyada ofsayt kuralı var ama…” uyarısı üzerine, “Dünyada da kaldırmamız gerek” yanıtını vermişti.

Sarıgül programda “Yenilik ve değişim istiyoruz biz de Değişim Partisi’yiz” derken, sunucunun “Ofsayta düşmekten mi korkuyorsunuz” sorusuna ise kahkahayla “Nedir bu ofsayt kardeşim. Bırakın gol olacaksa olsun. Bu ofsaytı da kaldırmak lazım” demişti.

Ofsayt nedir?

Top bir kale yönünde hareket halindeyken, o kaleye akın yapan takımın oyuncularından birinin, kaleciyle arasında karşı takımdan herhangi bir oyuncu bulunmaması durumu.

İlgili Haberler