Özel ile görüşen İmamoğlu'ndan ittifak mesajı

Özel ile görüşen İmamoğlu'ndan ittifak mesajı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti. İmamoğlu, yaptığı konuşmada İstanbul ittifakına vurgu yaparak, "Yeni ve daha güçlü projeleri İstanbullularla buluşturacağız" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösteren Ekrem İmamoğlu’nu İBB’nin Saraçhane’deki binasında ziyaret etti.

Görüşmenin ardından Özel ve İmamoğlu kamera karşısına geçerek basın açıklamasında bulundu.

Özel İmamoğlu hakkında hatıra defterine yazdığı yazıda şunları söyledi, Biz beş yıl İstanbul’u ona emanet etti. Emanete çok iyi baktı, bizi gururlandı. Şimdi İstanbul’u seven herkesi bir kez Ekrem başkana emanet ediyoruz. Yolu açık olsun"

not-defteri111.jpg

"DAHA GÜÇLÜ PROJELERİ İSTANBULLULARLA BULUŞTURACAĞIZ"

İmamoğlu ise basın açıklamasında şunları söyledi,

"Çok değerli CHP’mizin Genel Başkanımız, il başkanımız, değerli basın mensupları…. Sayın Genel Başkanımız Saraçhane’de İstanbulluların evinde ağırlamaktan çok mutluyum. Dün şahsıma görev tebliğ eden genel başkanımıza ve, PM’mize teşekkür ediyorum. 31 Mart 2024 itibariyle İstanbul halkıyla 2019’da birlikte temelini attığımız İstanbul İttifakı’nın daha güçlü bir biçimde hem devam eden projelerimizi hem de yeni ve daha güçlü projeleri İstanbullularla buluşturacağız. Bugün genel başkanımızı bu duygularla misafir ettik. Umut ederim önümüzdeki üç aylık dönemde İstanbul Gönüllüleri ve tüm İstanbullularla farklı bir dönemi yaşatacağımıza inanıyorum. Şimdiden hayırlı olsun, hepimize başarılar.”

foto99.jpg

"İSTANBULLULARI İMAMOĞLU’NA SAHİP ÇIKMAYA ÇAĞIRIYORUM"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel yaptığı konuşmada,

“5 yıl önce bu binaya devir teslim nöbeti için gelmiştik. Güçlükle alınan mazbatadan sonra ben buranın balkonunda Ekrem başkanının o kalabalığın içinde yaklaşımını izlerken gözyaşlarımı tutamamıştım. O günden bu güne kendisine verilen her bir desteği hak eden bir çalışkanlık ve başarı öyküsüyle karşımızda. Biz İstanbul’u ona emanet ettik çok iyi baktı. İstanbul’u seven herkesi Ekrem Başkan’a emanet ediyoruz. Yolu açık olsun. İstanbulluları İmamoğlu’na sahip çıkmaya çağırıyorum. Bugün İstanbul’un üstünde yabancılara kupon arsa pazarlamak için bir helikopter uçmuyor. Bugün İstanbul’un her noktası İstanbullunun hizmetinde" dedi.

İlgili Haberler