Rıdvan Dilmen’in sözlerine büyük tepki; Futbolseverler ''Orada dur'' dedi

Rıdvan Dilmen’in sözlerine büyük tepki; Futbolseverler ''Orada dur'' dedi
Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen’in Arda Güler ve Fenerbahçe’ye forvet transferi konusundaki sözleri futbolseverleri ve sarı-lacivert renklere gönül verenleri sinirlendirdi. Taraflı tarafsız herkesin göz bebeği olan Arda Güler hakkında, “Risk almıyor, basit oynuyor” diyen Rıdvan Dilmen, yeni bir golcü bekleyen Fenerbahçelileri de “Öncelik değil” sözleriyle öfkelendirdi.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen’in sözlerine tepki yağıyor. Fenerbahçe’nin Kasımpaşa’yı deplasmanda 6-0 mağlup ettiği karşılaşmayı değerlendiren Dilmen, sözleriyle hem Fenerbahçelileri hem de futbolseverlerin tepkisine maruz kaldı.

RIDVAN DİLMEN’DEN ARDA GÜLER SÖZLERİ

Türk futbolunun yeni göz bebeği Arda Güler hakkında, "Arda Güler''e bir nasihatte bulunayım; sakın oyuna girdiğin gibi davranma. Aldı eveledi, geveledi... Muazzam bir yetenek ancak risk alınması gereken yerde risk alması gerekiyor. Golden sonra kendine gelip basit oynamaya başladı." diyen Dilmen’e futbolseverler “Orada dur!” derken bazı taraftarlar da Rıdvan Dilmen’e hak verdi.

FENERBAHÇE’YE FORVET TRANSFERİ

Fenerbahçeliler forvet transferi konusunda bekleyişini sürdürürken Rıdvan Dilmen’in "Tekrar söylüyorum; daha Joao Pedro bile gelmemişken bir santrfor alınması öncelik olmamalı. Serdar Aziz''e bir şey olsa sağ stoperde eksik yaşanır." yorumu ise bu kez Fenerbahçeliler tarafından tepkiyle karşılandı.

Öte yandan Dilmen, Galatasaray hakkında, “Fenerbahçe''nin aldığı Joao Pedro tipi bir oyuncuya ihtiyacı var.” yorumunda bulundu.

yenicaggazetesi.com.tr

İlgili Haberler