Şahan Gökbakar yanan yeni yerin uydu görüntüsünü paylaştı. Hep koyların dibi yanıyor

Şahan Gökbakar yanan yeni yerin uydu görüntüsünü paylaştı. Hep koyların dibi yanıyor
Geçen yıl Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan yangınları ilk günden beri takip eden ve olay yerinden yaptığı canlı yayınlarla kamuoyunu bilgilendiren Şahan Gökbakar'dan yeni paylaşım geldi. Gökbakar, "Marmaris yangını devam ediyor... Şuan Datça tarafında da ufak bir şekilde yangın veriyor Nasa Haritası." dedi.

Muğla Marmaris''te çıkan yangın farklı noktalara yayılarak 2. gününde devam ediyor.

Marmaris''te ormanlık alanda başlayan ve hala devam eden yangınının boyutu uydu görüntülerine yansıdı.

Muğla''nın Marmaris ilçesinde çıkan ve kısa sürede rüzgarın etkisiyle yayılan yangınla ilgili oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu.

Gökbakar, "Marmaris yangını devam ediyor... Şuan Datça tarafında da ufak bir şekilde yangın veriyor Nasa Haritası. Ekiplerin bilgisi vardır ve müdahale ediliyordur diye düşünüyorum." dedi.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde salı günü saat 20.00’de başlayan yangın hâlâ söndürülemedi. Rüzgarında olmasıyla beraber Bördübet Yedi Adalar mevkiini saran alevler kısa sürede geniş alana yayıldı; Hisarönü Mahallesi ve Değirmenyan’ı mevkine ilerledi. 

200 hektarı aşkın alana yayılan orman yangınında, ilerleyen alevler şimdi de Çöplük, Okluk Koyu ve Yeşilvadi Mahallesi’ni ve Datça ilçesini tehdit ediyor. 

"DATÇA TARAFINDA DA UFAK BİR ŞEKİLDE YANGIN VERİYOR NASA HARİTASI"

Gökbakar''ın paylaşımı şöyle:

"Marmaris yangını devam ediyor... Şuan Datça tarafında da ufak bir şekilde yangın veriyor Nasa Haritası. Ekiplerin bilgisi vardır ve müdahale ediliyordur diye düşünüyorum." dedi.

 

İlgili Haberler