Xiaomi'nin kulaklığı tanıtıldı. İşte teknik özellikleri ve fiyatı

Xiaomi'nin kulaklığı tanıtıldı. İşte teknik özellikleri ve fiyatı
İspanya'da etkinlik düzenleyen Xiaomi Apple'ı tahtından edecek yeni bir kulaklık türü ürettiğini duyurdu. İşte Xiaomi Buds 4 Pro'nun teknik özellikleri ve fiyatı...

Apple Airpods ile rekabette olan Xiaomi, TWS kulaklık Xiaomi Buds 4 Pro''sunu duyurdu. Hi-Fi ses teknolojisine sahip olan cihazın 11 mm çift manyetik dinamik sürücüsü ünitesi ile öne çıkacağı belirtildi. Kulaklıkta etrafı dinleyebilmek için üç adet Şeffaflık Modu bulunuyor.

ShiftDelete.net''te yer alan habere göre; Bluetooth 5.3 bağlantısı ile çalışan Buds 4 Pro, pil ömrü tarafında da Apple AirPods ile rekabet ediyor. ANC özelliği kapalı olduğunda 38 saat, aktifken ise 9 saat pil ömrü sunuyor. Öte yandan kulaklık, Xiaomi’nin kendi yapay zekası ile desteklenen 48dB‘ye kadar gürültü engelleme özelliğine sahip olarak tanımlandı.

Ayrıca IP54 seviyesinde toza ve suya dayanıklı olduğu belirtildi. Kulaklığın teki 5 gram iken, kasa ise 49.5 gram ağırlığında. Tüm bu özelliklere sahip Buds 4 Pro’nun fiyatı ise 249 euro seviyesinde olarak tanımlandı.

XİAOMİ BUDS 4 PRO ÖZELLİKLERİ BELLİ OLDU

Bluetooth 5.3
Pil ömrü:
Aktif gürültü engelleme (ANC) açık olduğunda: 9 saat
Aktif gürültü engelleme (ANC) kapalı ise 38 saat
11mm Çift manyetik dinamik sürücüler
Codec Bileşenleri: SBC/AAC/LHDC 4.0
Hi-Fi ses teknolojisi
48dB’ye kadar gürültü engelleme (ANC aktifken)
96kHz HD ses
Etrafı dinleyebilmek için üç adet Şeffaflık Modu.
Çift cihaz destekleyen akıllı hızlı bağlantı
Toza ve suya dayanıklı
Kulaklık ağırlığı: 5 gram
Kasa ağırlığı: 49.5 gram
Fiyatı: 249 euro

İlgili Haberler