Alişan'dan Çağla Şıkel açıklaması! "Evli bir insanla adının yan yana gelmesi yanlış"

Alişan'dan Çağla Şıkel açıklaması! "Evli bir insanla adının yan yana gelmesi yanlış"
Şarkıcı Alişan önceki gün Etiler'de yeğeni ve oğluyla birlikte objektiflere yansıdı. Ünlü şarkıcı, Çağla Şıkel'in İzzet Antebi ile ifşa olan mesajları ile ilgili konuştu. 

Bodrum’da ailesiyle tatil yaptıktan sonra İstanbul’a dönen şarkıcı Alişan, önceki gün oğlu ve yeğeniyle Etiler’de alışveriş turunda görüntülendi. Tatil için Bodrum’dan ev tuttuğunu ve sık sık gidip geldiğini ifade eden şarkıcı, oğlu ve yeğeniyle birlikte keyif dolu zaman geçirdi.

“MALUM ANCA SIĞIYORUZ”

Ünlü isim, yeni almış olduğu araçla ilgili  “Geniş bir aileye sahibim çok şükür, ama bir yerden bir yere gitmek çok zor oluyor. O yüzden VİP bir araç aldım. Malum anca sığıyoruz.” dedi. 

''ÇAĞLA ÖYLE BİRİ DEĞİL'' 

Didem Sarı’nın, eski eşi İzzet Antebi ve Çağla Şıkel’in yazışmalarını ifşa etmesi hatırlatılan Alişan, "Hiç vakıf olmadığım bir konu ama şunu çok iyi biliyorum ki yanlış anlaşılmadan ibarettir. Çağla arkadaş canlısı bir insan, farklı yerlere çekmek doğru olmaz. Evli bir insanla Çağla’nın adının yan yana gelmesi yanlış. Çağla öyle biri değil" açıklamasında bulundu.

Alişan, geçtiğimiz hafta oyuncu eşi Buse Varol ve oğulları Burak ile birlikte Bodrum''a tatile gitmişti. Gölköy''de kameralara yansıyan ve eşi ile sahilde el ele dolaşan Alişan''ın keyfi hayli yerindeydi. 
 

İlgili Haberler