Fatih Portakal iktidarın beklediği parayı açıkladı

Fatih Portakal iktidarın beklediği parayı açıkladı
Britanya'da başbakan adayı Truss, başkanlık seçimlerini kazanması durumunda ülkesinde yaşayan sığınmacıları Türkiye'ye göndermeyi hedeflediğini açıkladı. Bu haberi sosyal medya hesabından gören Gazeteci Fatih Portakal, Truss'un sığınmacılarla birlikte para da vermesi durumunda iktidarın sığınmacıları seve seve Türkiye'ye alacağı ifadelerini kullandı.

Britanya''da Muhafazakar Parti lider adaylarından olan Dışişleri Bakanı Liz Truss''ın başbakan olursa, Ruanda ile varılan anlaşmanın benzerlerini başka ülkelerle de yaparak sığınmacı kriziyle mücadele etmek istediğini açıklamış, ülkesindeki sığınmacıları Türkiye''ye göndereceğini söylemişti.

Truss''a yakın bir kaynak The Times''a "Türkler bu durumu kabul eder mi bilmiyoruz" şeklinde açıklama yapmıştı.

Bu haberi sosyal medyada t24''ün paylaşımından gören Gazeteci Fatih Portakal, paylaşımı Retweet''ledi. İktidarın sığınmacılarla birlikte para da verilmesi durumunda Türkiye''ye seve seve alınacağını şu ifadelerle açıkladı:

Göçmenlerle birlikte iyi de para verirlerse Erdoğan AKP’si güle oynaya kabul eder. İktidarın para ihtiyacını bilmeyen kalmadı dünyada. Para ile ikna edilme pratiği acı veriyor. Umarım bu kadın seçilmez. Önerisi de çöp olur.

İŞTE FATİH PORTAKAL''IN O TWEETİ:

İlgili Haberler