Fatih Portakal'dan çok manidar 15 Temmuz darbe tweeti: Bakalım kim üstüne alacak

Fatih Portakal'dan çok manidar 15 Temmuz darbe tweeti: Bakalım kim üstüne alacak
Gazeteci Fatih Portakal, 15 Temmuz darbe girişiminin 6. yıldönümüne ilişkin paylaşım yaptı. Portakal, 15 Temmuz darbesiyle ilgili AKP başta olmak üzere politikacıları hedef alarak bazı derslerin çıkarılması gerektiğini söyledi. Bir devletin gücünü kaybetmemesi için ne yapılması gerektiğini açıkladı.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), 6 yıl önce bugün darbe girişiminde bulunmuş, Türkiye’nin dört bir yanında meydanlara çıkan vatandaşların da direnişiyle saatler içinde bastırılan girişim ile demokrasi tarihimizdeki bir kesintinin daha önüne geçilmişti. 

Gazeteci Fatih Portakal resmi Twitter hesabı üzerinden bir tweet paylaştı. Portakal, darbeden çıkarılması gereken dersler üzerine açıklamalarda bulundu. Başta AKP olmak üzere AKP zihniyetindeki politikacı yönetim tarzına sahip siyasetçilerin devletin gücünü kaybetmemesini sağlamak için ne yapılması gerektiğini yazdı.

İŞTE O TWEET:

15 Temmuz 2016 tarihi umarım başta AKP zihniyetindeki politikacı yönetim tarzına ve gelecekteki siyasetçilere çıkarabilecekleri bir ders vermiştir. “Devlet” denen yönetim aygıtını, gücü kaybetmemek adına birilerine -cemaat, zümre, grup, tarikat- emanet etmemeyi öğrenmişlerdir.

İlgili Haberler