Çağla Şıkel ile kocası arasındaki mesajları ifşa etmişti. Eşinden tatil için 30 bin dolar aldı genç sevgilisiyle plajda yakalandı

Çağla Şıkel ile kocası arasındaki mesajları ifşa etmişti. Eşinden tatil için 30 bin dolar aldı genç sevgilisiyle plajda yakalandı
İzzet Antebi’nin boşanma protokolünde her yıl haziranda çocukları ile tatil yapsın diye Didem Sarı'ya 30 bin dolar vereceği maddesi vardı. Eski eşinin Çağla Şıkel ile yazışmalarını ifşa eden Sarı, geçen ay 30 bin doları aldıktan sonra genç sevgilisi ile tatilde yakalanmıştı.

İzzet Antebi oyuncu Tuvana Türkay ile ilişkisini duyurduktan sonra Antebi’nin eski eşi Didem Sarı’dan da yeni bir hamle geldi.

İzzet Antebi’nin oyuncu Tuvana Türkay ile ilişkisini duyurduktan sonra Antebi’nin eski eşi Didem Sarı’dan da hamle geldi. Sarı, sosyal medya hesabından sevgilisi ile olan fotoğrafını ilk kez yayınladı ardından eski eşinin Çağla Şıkel ile yazışmalarını ifşa etti. 

İzzet Antebi’nin boşanma protokolünde her yıl haziranda çocukları ile tatil yapsın diye Didem Sarı''ya 30 bin dolar vereceği maddesi vardı. Geçen ay 30 bin doları alan Didem Sarı, geçtiğimiz günlerde soluğu genç sevgilisi ile tatilde yakalanmıştı.

Didem Sarı’nın sevgilisinin kim olduğu merak konusu olurken sevgilisi doğum tarihini rakam olarak boynuma dövme yapması ise dikkat çekti. 
 

İlgili Haberler