Cem Yılmaz Ozan Güven hakkında konuştu. Nilperi Şahinkaya şekilden şekle girdi

Cem Yılmaz Ozan Güven hakkında konuştu. Nilperi Şahinkaya şekilden şekle girdi
Cem Yılmaz, Do Not Disturb filminin dün akşamki lansmanında yakın arkadaşı Ozan Güven'le ilgili soruya cevap verdi. O sırada Nilperi Şahinkaya'nın yüzünün şekilden şekle girmesi dikkatlerden kaçmadı.

Netflix'te 29 Eylül'de yayınlanacak olan Kara Komikler serisinde yer alan Ayzek karakterinin hikayesini konu alan Cem Yılmaz imzalı Do Not Disturb filminin dün akşam lansmanı gerçekleştirildi.

cem-yilmaz-ozan-guven-hakkinda-konusurken-16372579-9182-m.jpg

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cem Yılmaz, şiddet iddiaları nedeniyle projelerde yer almayan Ozan Güven hakkında sorulan "Ozan Güven'i ne zaman aranızda göreceğiz" sorusuna cevap verdi.

cem-yilmaz-ozan-guven-hakkinda-konusurken-16372579-9805-m.jpg

Filmin başrol oyuncularında Nilperi Şahin da Yılmaz cümleye başlarken bir kahkaha atarak herkesi şaşırttı. Şahinkaya daha sonra tepkisiz bir şekilde sağa sola bakarken görüldü. Oyuncunun o halleri de Muhabir Online hesabından yayınlandı.

cem-yilmaz-ozan-guven-hakkinda-konusurken-16372580-9870-m-1.jpg

Yılmaz, "Ozan'ı biz de merak ediyoruz. Elbette olay çok ciddi bir konu. Üzerinden 3 sene geçti. Biz de arkadaşımızı hasretle bekliyoruz. Ozan bu konuda ortaya bir prensip koydu. Başına gele tatsız hadise bir neticelensin ve mahkeme kararı çıksın diye bekliyor. Bence çok edepli de bir şey yapıyor. Bir oyuncu arkadaşı olarak onunla oynamayı özledim" dedi.

cem-yilmaz-ozan-guven-hakkinda-konu-tbrt.webp

İlgili Haberler