Demet Akalın'a 'çapsız' demişti. Norm Ender'den Demet Akalın açıklaması

Demet Akalın'a 'çapsız' demişti. Norm Ender'den Demet Akalın açıklaması
Beğenmediği şampanyayı garsonun başından aşağı döktüğü için Demet Akalın'a “Bunu ancak çaptan düşmüş bir popçu yapar” diyen rapçi Norm Ender, sözlerinin arkasında durduğunu söyledi ve ekledi:  Ben sahnede gerekeni söyledim. Onu söylerken isim kullanmadım. Kim üzerine alınıyorsa, onun için geçerlidir.

Rapçi Norm Ender, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Demet Akalın''a ''çapsız'' diyen Norm Ender, sözlerinin arkasında olduğunu söyledi.

Sahne aldığı mekânda beğenmediği şampanyayı garsonun başından aşağı döktüğü için Demet Akalın''a, “Bunu ancak çaptan düşmüş bir popçu yapar” diyen Norm Ender, sosyal medyada gündem olmuştu.

DEMET AKALIN "OKAN''I ZOR TUTTUK" DEMİŞTİ 

Norm Ender’in Okan Kurt’u kızdırdığını belirten Akalın, “Okan’ı zor tuttuk, çok sinirlendi. Bu tarz konuşamaz. Kimseyle sorunumuz yok. Linç kültüründen vazgeçmek lazım.” dedi.

Rapçi Norm Ender, önceki gün Bebek Lucca adlı mekandan çıkarken görüntülendi. Demet Akalın''a ''çapsız'' diyen Norm Ender, sözlerinin arkasında olduğunu vurguladı. 

"SÖYLEDİKLERİMİN ARKASINDAYIM"

Ender, “Ben sahnede gerekeni söyledim. Onu söylerken isim kullanmadım. Kim üzerine alınıyorsa, onun için geçerlidir. Söylediklerimin de arkasındayım. Başka bir şey söylemek istemiyorum” diyerek evinin yolunu tuttu.

İlgili Haberler