Fenerbahçe'nin Ümraniyespor karşısında başına gelecekler

Fenerbahçe'nin Ümraniyespor karşısında başına gelecekler

FATİH SABOVİÇ

FENERBAHÇE TARİHİNİN EN KRİTİK SEZONUNA BAŞLIYOR

TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK…

8 YILLIK HASRETE SON VEREBİLECEKLER Mİ?

Geride kalan sezonda sarı lacivertli camianın fedakâr ismi teknik direktör İsmail Kartal’la Süper Lig’i 2. sırada bitiren Fenerbahçe, yeni sezonda koltuğu verdiği Jorge Jesus’la tek bir hedefe odaklandı: Şampiyonluk…

ALTAY TAKIMA DÖNÜYOR
Süper Lig’de tam 8 yıldır şampiyon olamayan Kanarya, şeytanın bacağını kırmak için bu akşam 21:45’te yeşil sahaya çıkıyor. Kadrosunu güçlü isimlerle takviye eden bir diğer İstanbul ekibi Ümraniyespor’u ağırlayacak olan Fenerbahçe’de kaleci Altay takıma dönüyor.

SLOVACKO’NUN MORALİ VE AVRUPA
Yoluna Şampiyonlar Ligi’nde devam etmeyi deneyen ancak Dinamo Kiev engeline takılan sarı lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi elemelerinde Slovacko karşısında aldığı 3-0’lık galibiyet ile Kadıköy’de moral bulmuş ve sezonu açmıştı.
Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ne veda etmesini ise takımın Türkiye Ligi kulvarına pozitif bir etki edeceğine inanıyorum.

DAHA AZ YORGUNLUK, DAHA AZ SORUN
Yeni kurulan kadro ve yeni bir hoca ile sezonu potansiyel Süper Lig-UEFA Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası eksenine oturtmak, Şampiyonlar Ligi’ne oranla daha az mental ve fiziksel yorgunluk anlamına geliyor bana göre…

İLK MAÇIN TRİBÜN PERFORMANSI ÖNEMLİ
Kadıköy’de Fenerbahçe taraftarına da büyük bir rol düşüyor. Sarı lacivertli tribünlerin bu akşamki karşılaşmada takıma bu sezonki lig beklentisi ve coşkusunun enerjisini yansıtması, ilerleyen haftalara da pozitif bir etki edecektir.

JESUS’UN İLK ‘TÜRK TAKIMI’ SINAVI
Rakibine karşı klasik hücum oyunu ve ön alanda baskı ile başlamayı planlayan Jorge Jesus’un da hem ilk Süper Lig maçını hem de Türkiye’deki bir takıma karşı vereceği sınavı izlemek keyifli olacak.

Yazarın Diğer Yazıları