Sayın Bahçeli, var mısınız?

Bu çarpık zihniyet kurtuluşumuzu sağlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını her vesile ile eleştirme, ilke ve devrimlerini yok etme, Türkiye Cumhuriyetinin kurucu iradesini yok sayma, çabasındadır.

Ömrümüz elverdikçe, aklımız yettikçe Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ilelebet var olması için mesleğimizin de vatandaşlık görevimizin de gereğini yılmadan yapacağız.

Değerli okurlarım,

MHP lideri Devlet Bahçeli, 2015''de "30 Ağustos Zafer Bayramı" münasebetiyle yayınladığı mesajda özetle dedi ki:

"Türk milleti 93 yıl evvel Dumlupınar''da muazzam bir zafere, yankıları halen süren bir kahramanlık destanına imza atmıştır.

30 Ağustos''ta köleliğe, teslimiyete, bağımlılığa, boyunduruğa ve acziyete en kalıcı, en net cevap ve cesur karşılık verilmiştir.

Türkiye Cumhuriyeti''nin kuruluş şifreleri, kurucu felsefenin dayandığı temel moral ve motivasyon kaynakları 30 Ağustos Zaferi''nin ruhunda gerçek anlam ve muhtevasını bulmuştur.

İstiklalimize kara çalmaya, itibarımıza leke sürmeye cüret eden iç ve dış karanlık odaklar 30 Ağustos''la beraber kovulmuş, hak ettikleri malum akıbetle tanışmışlardır.

Unutulmasın ki, varlığımızın güvencesi 30 Ağustos Zaferi ve taarruz ruhudur. Ve bu ruh hala içten içe kaynamakta, açığa çıkmak için uygun zamanı beklemektedir.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi, tüm gazilerimizi saygı ve şükranla yâd ediyor, ebediyete irtihal etmiş kahramanlarımıza Cenab-ı Allah''tan rahmet diliyorum.

Bölünme meraklıları 30 Ağustos''tan ibretlik ders almalıdır.

Milli kimlik ve milli vicdanı sakatlamak, Cumhuriyet''in dayandığı tüm ilke ve esasları zayıflatmak maksadıyla, anlamı aşındırılmış, bununla beraber içeriği tahrip edilmiş demokrasi ve özgürlük propagandasıyla oyalananlara mutlaka 30 Ağustos''tan aldığımız feyizle karşı duracağız.

Altını kalın olarak çizerek söylemeliyim ki, hiç kimse Türk milletinin saygınlığını ve hükmü şahsiyetini hafife almamalıdır.

Hiç kimse bin yıllık kardeşliğin bozulmasına umut bağlamamalıdır.

Fitne ve fesat dün kazanamadı, Allah''ın izniyle bugün de kazanamayacaktır.

Yanılıp yenilip yanlışa düşenler 30 Ağustos''un derin anlam ve mesajına bakmalıdır.

Son vatanımız üzerinde oynanan oyunlara tek cevap 30 Ağustos duruşuyla verilmelidir ve inancım odur ki, mutlaka da verilecektir.

Hepinizin Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zaferi''nin 91. yıldönümünü kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün milli mücadele kahramanlarını, milletimizin selameti için canlarından seve seve vazgeçen aziz şehitlerimizi rahmet ve minnet hislerimle anıyorum."

Değerli okurlarım,

Her kelimesine imza atılacak bu söylem varken Sayın Devlet Bahçeli''ye soruyorum.

30 Ağustos Zafer Bayramının yasaklanması için bugün konuşmayacaksınız da ne zaman konuşacaksınız?

Sayın Bahçeli o gün bugün değil mi?

Büyük devlet adamı Başbuğ Alpaslan Türkeş''in kemikleri sızlamaz mı?

Atatürk ilke ve devrimlerinin yılmaz, korkmaz, etkilenemez savunucusu, MHP değil mi?

Yoksa kulvar mı değiştirdiniz?

Siz ki bir dönemin kapanıp, bir dönemin açılmasına olanak veren ve başkanlık sistemini Erdoğan''a altın tepsi de sunan lidersiniz...

Siz ki vatan ve millet için sözünü esirgemeyen devlet adamısınız...

Siz ki Türkiye''nin içte ve dışta yaşadığı sıkıntıları en iyi şekilde değerlendirecek deneyime sahipsiniz...

Siz ki isteseniz bu ucube rejime bu saltanat rejimine son verebilecek siyasi güce sahip lidersiniz...

O halde 30 Ağustos Zafer Bayramının tüm yurtta coşkuyla kutlanması için lütfen siyasi sorumluluğunuzun gereğini yapın...

Pandemi bahanesini elinizin tersi ile savuşturun…

Bu ülke için savaşan, vatan toprağını kanları ile sulayan şehitlerimizin ruhlarının şad olması için 30 Ağustos Zafer Bayramını layıkıyla kutlamak için sizden destek istiyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sizin bir çift sözünüzden biliyoruz ki etkilenir ve gereğini yapar.

"Son vatanımız üzerinde oynanan oyunlara tek cevap 30 Ağustos duruşuyla verilmelidir ve inancım odur ki, mutlaka da verilecektir…" diyen Sayın Bahçeli;

-   Doğu Akdeniz de yedi düvel karşımızda cephe kurarken,

-   Suriye de, Irak da ve Libya da Türkiye''ye karşı Amerika''sı, Rusya''sı karşımıza dikilirken,

"30 Ağustos duruşuyla" haydi dün olduğu gibi bugün de yedi düvele hak ettiği bugün cevabı verelim.

Sayın Bahçeli, var mısınız?

Not: "Bahçeli neden suskun?" başlıklı yazım sonrası Sayın Bahçeli Karadeniz''de bulunan doğalgaz konusunda resmi açıklama yaptı. Teşekkür ederim. Bu yazıma da desteğini rica ederim...

 

Yazarın Diğer Yazıları