WhatsApp'a resim içinde resim özelliği geliyor. Görüntülü konuşmanın sorunu ortadan kalkıyor

WhatsApp'a resim içinde resim özelliği geliyor. Görüntülü konuşmanın sorunu ortadan kalkıyor
WhatsApp son açıklamalarında resim içinde resim modunu geliştireceğini duyurmuştu. Görüntülü konuşmalardaki sorunun ortadan kaldırıldığı ifade edildi.

ShiftDelete.net''te yer alan habere göre; WhatsApp, mesajlaşma ve konuşmaya ek olarak bir de görüntülü konuşma özelliğini kullanıcılarına sunmuş ancak platform üzerinden görüntülü konuşurken başka bir uygulamaya girdiğinde görüntü bulanıklaşıyordu. Kullanıcılarda bu durumdan oldukça şikayetçiydi.

WhatsApp, kullanıcılarının bu sorunu yaşamaması için görüntülü görüşmeler için resim içinde resim modu üzerinde çalıştığını açıkladı. Resim içinde resim modu sayesinde WhatsApp kullanıcıları, görüntülü konuşurken başka uygulamalara da kamera bulanıklaşmadan girebilecek.


Görüntülü konuşmalar için resim içinde resim modu, şu anda iOS beta 22.24.0.79 güncellemesiyle test aşamasında yer alıyor. Özelliğin şu anda test aşamasında olduğu belirtildi. Yeniliğin iOS 15 ve üzeri güncellemelerle uyumlu olduğunu düşünülüyor. 

WhatsApp, ek olarak 21 adet yeni emoji üzerinde çalışıyor. İçerisinde pembe kalp, penguen ve çeşitli birçok kategoriyi barındıran yeni emojiler test aşamasında. Platform, aynı zamanda bünyesinde bulunan sekiz emojinin de tasarımını baştan yaratıyor. Bunlar arasında yalvaran yüz emojisi ve gözleri yaşla dolmuş emoji ve daha birçoğu yer alıyor. Yeni emojilerin WhatsApp için kararlı sürüme ne zaman geleceği ise şimdilik belli değil.

İŞTE O EMOJİLER 

Titreyen yüz
Pembe kalp
Mavi kalp
Gri kalp
Eşek
Geyik başı
Ördek
Melek kanadı
Denizanası
Sümbül
Bezelye
Zencefil
Yelpaze
Tarak
Yan flüt
Maraka
Sikh sembolü
Wi-Fi sembolü
Çak bi'' beşlik (soldan)
Çak bi'' beşlik (sağdan)
Kuş başı

İlgili Haberler