Fatih Altaylı Özgür Özel'e Birleşik Cumhuriyet AK Partisi olsunlar dedi. Yeniçağ'ın yakaladığı detayla CHP'yi eleştirdi
Kılıçdaroğlu'ndan Özgür Özel'e bir saray mesajı daha. 'Yatmam çakal yatağında aslanlar yese beni' CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, 15 Temmuz sürecinde Saray’a yaptığı ziyareti kaleme aldığı yazısı gündem oldu. Kılıçdaroğlu’nun yazısının sonunda kullandığı ifadelerle Özgür Özel'e göndermede bulundu.
Flaş… Flaş… Özgür Özel’in Erdoğan’la ne zaman görüşeceği belli oldu CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ne zaman görüşeceği merak konusuydu. Özel’den görüşmeye ve Anayasa değişikliğine ilişkin açıklamalarda bulundu.
Özgür Özel ile Erdoğan’ın neler konuşacağı ortaya çıktı. Yetkili isim açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel, Ankara’da bir araya gelecek. İkilinin yapacağı görüşmeye dair CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın’dan açıklama geldi.
Çoğunluk CHP’ye geçti. Ensar ve TÜGVA’nın protokolü iptal edildi Son seçimle beraber belediye meclis çoğunluğunun CHP’ye geçtiği İzmit Belediyesi’nde, Ensar Vakfı ve TÜGVA ile imzalanan protokoller iptal edildi.
Seçim bitti TRT Özgür Özel’in grup konuşmasını 7 dakikacık yayınladı Seçim döneminde muhalif siyasetçilere ekranlarında yer vermemesiyle eleştirilerin odağında olan TRT, seçimden sonra CHP lideri Özgür Özel’in grup konuşmasının 7 dakikasını yayınladı.
Son dakika... Gaziosmanpaşa'da CHP kazandı AKP'nin itirazlarıyla oyların yeniden sayıldığı Gaziosmanpaşa'da seçimin kazananı bir kez daha CHP oldu. Yeniden sayım işleminde de CHP'nin adayı Hakan Bahçetepe birinci sırada çıkarken, bu sayımla seçimin sonucu kesinleşti.
Son dakika... Ardahan'da seçimler iptal edildi YSK, AKP'nin itirazı üzerine CHP'nin yerel seçimlerden zaferle çıktığı Ardahan'da seçimin yenilenmesine karar verdi.
CHP’nin kazandığı ilçede seçim iptal edildi. 2 Haziran’da seçim yenilenecek Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde seçimin iptal edildiği açıklandı. CHP'nin kazandığı ilçede seçim kurulu kararına göre seçim yenilenecek.
Ankara’da Mansur Yavaş’ın konuşması için platform hazırlandı Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde Mansur Yavaş'ın seçim sonuçlarının ardından yapacağı konuşma için belediye önüne seçim otobüsü getirilerek, dev ekranlar kuruldu.
Özgür Özel başkan adayına çekil çağrısı yaptı Sarıyer'de yeniden aday gösterilmeyen ve daha sonra bağımsız aday olan Şükrü Genç'e CHP Lideri Özgür Özel’den “adaylıktan çekil” çağrısı.
İmamoğlu’ndan 31 Mart çağrısı. ‘Herkesi, adaletin ve vicdanın, zaferi için harekete geçmeye çağırıyorum’ İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Özgür İstanbul” ve “Yaratıcı İstanbul” başlıkları altında yerel seçime dair projelerini tanıttığı projede konuşan İmamoğlu, İstanbul’da oy kullanacak olan seçmene adalet çağrısında bulundu.
Akşener CHP'ye yüklendi. ‘Çekilin yoksa AKP adayı kazanır denmesi ayıptır’ İYİ Parti lideri Meral Akşener, yerel seçim çalışmaları kapsamında gittiği Edirne’de, CHP lideri Özgür Özel’in İYİ Parti’ye “adaylarınızı çekin, yoksa AKP kazanır” çağrısına tepki gösterdi.
Mitingde atılan slogan Özgür Özel’i çileden çıkardı. ‘Evladım o mesajı mı verdik şimdi?’ Foça'da da halka seslenen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, mitingde atılan bir slogana sinirlendi. Özel "Evladım o mesajı mı verdik şimdi? Slogancıyı değiştirin" dedi.
Özgür Özel’den gençlere çağrı. 'Gençlerin başka ülkeyi hayal etmesi beka sorunudur' İzmir’in Aliağa ilçesinde konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gençlere çağrıda bulunarak, “31 Mart’ta hep birlikte sandığa koşalım” diye konuştu.
Özgür Özel’den Denizli’de anket çağrısı. ‘Belediye sizin belediyeniz olur’ CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli’de yaptığı konuşmada, eski ittifak ortaklarına seslenerek CHP’ye oy vermelerini istedi. Özel, “Ama başka bir partiye oy verirlerse, verdikleri parti değil, Denizli’de AKP kazanıyor” uyarısında bulundu.
Saldırıya uğrayan Lütfü Savaş’tan flaş karar. Sosyal medyadan duyurdu Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, vatandaşlara hitap ettiği esnada 'bipolar bzoukluk' hastası bir kişi tarafından sahneden itilmişti. Olay sonrası Lütfü Savaş’tan flaş bir karar geldi.
Hatay’da Lütfü Savaş lehine çekilen adayın kim olduğu belli oldu. Dün çekileceği açıklanmıştı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylarından Adalet Partisi üyesi Orhan Dede, yerel seçimde Lütfü Savaş’ı destekleyeceklerini açıklayarak, adaylıktan çekildi.
Özgür Özel'den Erdoğan'a çıraklık tepkisi. ‘Bundan sonra iki elim yakanda’ CHP lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Konya'daki mitinginde seslerini duyurmak isteyen staj ve çıraklık mağdurlarının gözaltına alınmasına tepki gösterdi.
Yeniden Refah'ın Ankara adayı Suat Kılıç'tan Mansur Yavaş ve Turgut Altınok'a hodri meydan Yeniden Refah Partisi’nin Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Suat Kılıç, Mansur Yavaş ve Turgut Altınok'a, “Diledikleri televizyon kanalında, diledikleri moderatörlerin soruları eşliğinde canlı yayınlara çıkalım, projelerimizi konuşalım” çağrısında bulundu.
Mansur Yavaş: Son dönemim ama hakikaten son Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Erdoğan’ın “Benim için bir final” sözlerine göndermede bulunarak, "Son dönemim ama hakikaten son. Başkaları gibi 'Benimki son, bir daha son' deyip deyip aday olmak yok" diye konuştu.
Başkan adaylık için istifa etti. CHP'li belediye AKP'ye geçti! Hakkında başlatılan bir soruşturma nedeniyle görevinden uzaklaştırılan Yalova Belediye Başkanı CHP’li Vefa Salman'ın, milletvekili aday adaylığı için istifa etmesinin ardından, Belediye Meclisi olağanüstü toplandı. Meclis vekaleten başkanlık görevini yürüten AKP’li Mustafa Tutuk'u asaleten başkanlığa seçti. Böylece CHP’li Belediye resmen AKP’ye geçmiş oldu…
CHP’den AKP’ye erken seçim yanıtı CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın "erken seçim" açıklamalarına yanıt verdi.