Depremzedelerin Akşener'e anlattıkları yürekleri dağladı

Depremzedelerin Akşener'e anlattıkları yürekleri dağladı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, depremin dördüncü gününde Kahramanmaraş Pazarcık’a gitti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Pazarcık''taki incelemeleri ardından kent merkezine geçerek, arama-kurtarma çalışmalarının yetersizliğinden dert yanan vatandaşları dinledi. Sağlık personeli olduğunu söyleyen bir vatandaşın "Anneme müdahale edememem o kadar koydu ki." sözleri dikkat çekti. Bir başka vatandaş ise bataklık olan bölgelere bina yapıldığına işaret etti.

ERDOĞAN’LA GÖRÜŞMESİNİN DETAYLARINI ANLATTI

Basın açıklaması yapan Meral Akşener, 6 Şubat’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesinin detaylarını paylaştı: “En önemli konunun ısınma olduğunu söyledi arkadaşlarımız. Sayın Erdoğan’ı aradım. Bu bilgileri verdim. Isınma için tüp istendi. Isıtma için sistem var onun gönderilmesini istedim. Kendisi de talimat verdiğini söyledi. Depremin ilk günü ‘bizim susma zamanımız'' demiştim ve buna uyduk. Şimdi bugün buradayım. Şimdi de milletimizin sesini duyup kamuoyuna yansıtma zamanı.”

“BUNDAN SONRA HİÇ GİTMEYECEĞİM”

Alanda kurmayları ile birlikte gezen Meral Akşener’e depremzede vatandaşlar, “Çadırların içerisinde üç gündür titriyoruz soğuktan, ısınamıyoruz” diyerek dert yandı. Meral Akşener, tüp gönderimi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğünü söyledi.

İYİ Partli lideri Meral Akşener, bir vatandaşa şunları söyledi: "İlk 2-3 gün çalışmalara engel olmamak için buradan uzak durdum. Bundan sonra buradan hiç gitmeyeceğim"

DEPREMİN ARDINDAN YÜREK YAKAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

İlgili Haberler