Sunucu Hilal Altınbilek'e böyle seslendi: İtalya seni kollarını açarak bekleyecek

Sunucu Hilal Altınbilek'e böyle seslendi: İtalya seni kollarını açarak bekleyecek
Türkiye’de dört sezon ilgiyle izlenen, İtalya'da 'Terra Amara' ismiyle yayınlanan 'Bir Zamanlar Çukurova'nın başrol oyuncusu Hilal Altınbilek, İtalya'nın çok izlenen TV şovu 'Verissimo'da stüdyoyu dolduran hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılandı.

Editör: Özge Ceren ÇİMEN

Türkiye’de dört sezon ilgiyle izlenen İtalya'da Terra Amara olarak yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova’nın başrol oyuncusu Hilal Altınbilek, ülkenin en çok izlenen TV şovunda stüdyoyu dolduran hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılandı.

hilal-altinbilek-italya-da-dizide-mi-oynayacak-bkuch.jpg

Programın sevilen sunucusu SilviaToffanin'in sorularını yanıtlayan oyuncu, ailesiyle birlikte fotoğraflarının yer aldığı videoyu izleyince duygusal anlar yaşadı.

hilal-altinbilek-italya-da-dizide-mi-oynayacak-k7pgy.jpg

Ülkede canlandırdığı Züleyha karakteriyle anılan oyuncu, sunucunun “İtalya'da bir projede yer almak ister misiniz?” sorusuna, "Çok isterim" diye yanıt verince sunucu da "İtalya seni kollarını açarak bekleyecek çünkü zaten seni çok seviyor" dedi.

hilal-altinbilek-italya-da-dizide-mi-oynayacak-0cavh.jpg

Enerjisi ve stili ile de stüdyodakilerin beğenisini toplayan Altınbilek, programa gelecek sene de katılması için davet edildi.

hilal-altinbilek-italya-da-dizide-mi-oynayacak-zsxxg.jpg

Hilal Altınbilek, Milano'da Verissimo'nun çekimlerine katıldıktan sonra aynı gün Güney Amerika'ya uçmuş, Meksika ve Panama'da hayranlarıyla bir araya gelmişti.

İlgili Haberler