Yılmaz Özdil'den tutuklanan generallere büyük destek

Yılmaz Özdil'den tutuklanan generallere büyük destek
28 Şubat davasında verilen müebbet hapis cezalarının kesinleşmesinin ardından aralarında emekli Orgeneraller Çevik Bir ve Çetin Doğan’ın da bulunduğu 14 sanık hakkında infaz süreci başlatıldı. Gazeteci Yılmaz Özdil’nden konu ile ilgili çarpıcı bir tepki geldi.

Yargıtay’ın 28 Şubat davasında verilen müebbet hapis cezalarını onamasının ardından 14 sanık hakkında infaz süreci başladı. Emekli Orgeneraller Çevik Bir ve Çetin Doğan''ın da aralarında bulunduğu sanıklar gözaltına alınarak cezaevine gönderildi. Cezaevine gönderilen generallerin rütbeleri de sökülecek.

Diğer yandan yaşanan bu gelişmeler ile ilgili gazeteci Yılmaz Özdil’den çarpıcı bir paylaşım geldi. Özdil, emekli Orgeneral Çetin Doğan’ın cezaevine giderken çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Özdil paylaşımında, FETÖ kumpasının kaldığı yerden devam ettiğini belirtti.

Özdil’in paylaşımı şu şekilde;

“Varlığıyla onur duyduğumuz Çetin Doğan’ı yine hapse tıktılar… Bu fotoğrafı asrın iftirası Ergenekon/Balyoz’da görmüştük, yine gördük, kumpas kaldığı yerden devam ediyor.”

İlgili Haberler