Hizbullah'ı çökerten efsane İçişleri Bakanı Sadettin Tantan küstah HÜDA PAR'cıya öyle bir ayar verdi ki...
Türk milletine 'ahmak' diyen Zekeriya'ya tepki yağıyor. Özür dile lan! HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun “Ahmağa anlatır gibi anlattım. Biz dördüncü maddeye karşıyız” açıklamalarına Türkiye'nin her yerinden tepkiler yağıyor.
Deniz Zeyrek'ten 'Anayasa'nın 4.maddesi değişmeli ahmaklar' diyen HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'na tokat gibi sözler Gazeteci Deniz Zeyrek'ten "Anayasa'nın 4.maddesi değişmeli. Ahmaklar" diyen HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'na tokat gibi sözler geldi.
‘Anayasa’nın 4. maddesi kaldırılmalı’ diyen HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'ndan Özgür Özel'e yanıt Anayasa'nın ilk 4 maddesini hedef alan açıklamaları ile tepki çeken HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, kendisine sert tepki gösteren CHP lideri Özgür Özel'e bir soru sorarak yanıtlaması için 72 saat süre verdi.
'Hizbullah artığı birkaç zibidiye pabuç bırakmayız!' Enginyurt'un ardından HÜDA PAR'a bir tepki de CHP'den CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, anayasanın 4'üncü maddesinin kaldırılmasını isteyen Hüda Par'a sosyal medya hesabı üzerinden sert yanıt verdi.
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu hakaret etti! Bu sefer anayasayla ilgili kelime oyunu yaptı HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, anayasa tartışmalarında tepki çeken sözlerine devam etti. Yapıcıoğlu, bu kez hakaret etti. Ayrıca Yapıcıoğlu'nun anayasayla ilgili kelime oyunu yaptığı görüldü.
Cumhur İttifakı'nda şok ayrılık. HÜDA PAR ittifak defterini kapattı HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Cumhur İttifakı ile ittifak yapmayacaklarını açıkladı.
Ahmet Hakan özerklik isteyen HÜDAPAR'ı savundu. Can Yücel'in dediği gibi 'Bi sen eksiktin ay ışığı Gümüş bir tüy dikmek için manzaraya' Aamet Ahmet Hakan bu defa meclis kürsüsünde özerklik isteyen HÜDAPAR’ın avukatlığına soyundu. Göğsünü siper eden Aamet bu gereğini bu sefer HÜDAPAR için yaptı.
Özgür Özel'den yeni video: "Kadere bak, kimler kimlerle beraber..." Özgür Özel, Devlet Bahçeli'nin "CHP ve DEM Parti'yi dinlemeyeceğim" çıkışından sonra Bahçeli'ye Erdoğan'ın ağzından cevap videosu paylaştı: "Kadere bak, kimler kimlerle beraber..."
HÜDA-PAR Genel Başkanı'nın 'özerklik' sözleri AKP'de kriz yarattı AKP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, TBMM'de gerçekleştirdiği konuşmada HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun "Eyalet sistemi", "özerklik", "federasyon" sözlerine tepki gösterdi.
AKP'nin meclise soktuğu HÜDA PAR Genel Başkanı’ndan Meclis kürsüsünde özerklik talebi HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, “Biz olumlu ve olumsuz tüm yönleriyle eyalet sistemi, özerklik ve federasyon gibi yönetim modelleri üzerinde serbestçe tartışılabilir diyoruz” dedi.
AKP ile HÜDA PAR'dan ortak yerel seçim kararı Erdoğan, Cumhur İttifakı ortaklarından HÜDA PAR lideri Yapıcıoğlu ile görüştü. İki parti yerel seçimde iş birliği için üçer kişilik heyet oluşturacak.
Erdoğan’dan HÜDA PAR'a uyarı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kudüs Mitingi ile ilgili HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’na uyarıda bulunduğu iddia edildi.
İktidarın ortağı HÜDAPAR Genel Başkanı’ndan karma eğitimle ilgili akıl almaz sözler HÜDA Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’ndan karma eğitimle ilgili akıl almaz sözler geldi. Seçimde Cumhur İttifakı’na destek veren Yapıcıoğlu, Özellikle karma eğitimin devam ettiği okullarda gençler birbirini taciz edebilirler" dedi.
İktidarın ortağı HÜDA-PAR bile maaşlara itiraz etti HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, seçimlere ittifak olarak girdiği AKP’ye emekli zammı üzerinden eleştiride bulundu. Yapıcıoğlu, Cumhurbaşkanı’nın yılbaşında emeklilere zam sözünü kastederek, “Mutlaka yılbaşını beklemeden emekli maaşlarına 5 bin TL seyyanen zam yapılmalı” dedi.
AKP'nin Meclis'e soktuğu HÜDA PAR bile zamlara başkaldırdı AKP listelerinden Meclis'te 4 vekille temsil hakkı bulan HÜDA PAR lideri Zekeriya Yapıcıoğlu, yapılan ÖTV zamlarına tepki göstererek deprem harcamalarının bütçede karşılığını oluştururken fakire fukaraya yüklenmenin doğru olmadığını belirtti.
HÜDA PAR'dan skandal laiklik çıkışı. Gaffar Okkan ve 5 polisi şehit eden Hizbullah'ın uzantısını AKP meclise taşımıştı HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun karma eğitimle ilgili skandal açıklamalarda bulundu. Yapıcıoğlu, "Laiklik ile milletin sıkıntısı vardır, çünkü bu millet laikliğin nasıl uygulandığını görmüştür." dedi.
HÜDA PAR'dan Selahattin Demirtaş'ın çağrısına yanıt geldi Selahattin Demirtaş'ın HÜDA-PAR'a yaptığı "HDP’nin elini tutun" çağrısına Zekeriya Yapıcıoğlu'ndan yanıt geldi.
HÜDA PAR ilk 4 maddeyi hedef aldı. Ettikleri milletvekili yeminini çabuk unuttular. AKP listelerinden meclise girmişlerdi HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "Biz, '4 maddeyi değiştirelim' demiyoruz. Bu maddelere 'zinhar değiştirilemez' demek gelecek nesillerin iradesine ipotek koymaktır. 'Bu doğru bir şey mi değil mi gelin bunu tartışalım' diyoruz" dedi.
HÜDA PAR'lı Zekeriya Yapıcıoğlu Meclis'te yemin etti HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, AKP İstanbul Milletvekili olarak Meclis'te yemin etmesiyle ilgili tartışmalar ve tepkiler günlerce devam etmişti.
AKP listelerinden Meclis'e giren Yapıcıoğlu: Seçimlerde dengeleri değiştirdik HÜDA PAR'ın lideri Zekeriya Yapıcıoğlu, hedefledikleri başarıyı yüzde 100 elde ettiklerini söyledi.
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu pusulayı düşürünce oyu belli oldu HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu oyunu kullandı. Yapıcıoğlu'nun sandık başındayken pusulayı zarftan çıkarmasıyla hangi adaya oy verdiği kameralara yansıdı.
AKP'nin Meclis'e Soktuğu HÜDAPAR Genel Başkanı: Hizbullah ve PKK’ya terör örgütü demiyorum Cumhur İttifakı üyelerinden HÜDA PAR’ın Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun 8 ay önce "Hizbullah ve PKK’ya terör örgütü demiyorum" açıklaması yeniden gündem oldu.
Taraftarlardan HÜDA PAR Genel Başkanına sert tepki: Hizbullahçılar, gideceksiniz! Taraftarlar dinlenme tesisinde karşılaştıkları HÜDA-Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'na çok sert tepki gösterdi. O anlar sosyal medyada paylaşıldı.
HÜDA PAR'dan destekçilerine komut: Fark az olursa şimdiden kendinizi hazırlayın HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "Eğer fark az olursa inşallah diyoruz ki birinci turda bitecek ama fark az olursa şimdiden kendinizi hazırlayın" dedi.
AKP'nin ortağı HÜDAPAR Genel Başkanı'ndan Türk Bayrağı'na skandal sözler Cumhur İttifakı'nın ortağı, Hizbullah'ın siyasi uzantısı HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "Türk bayrağı yerine Türkiye bayrağı denmeli" diye konuştu.
Gaffar Okkan ve 5 polisi şehit eden Hizbullah’ın siyasi uzantısı HÜDAPAR ilk dört maddeyi hedef aldı Cumhur İttifakına girerek Erdoğan'ın adaylığını destekleyecek olan HÜDA PAR'ın Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu "Yeni anayasada değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez maddeler olmamalıdır" dedi.
HÜDA PAR Başkanı Hizbullah'tan hapis yatan partilisini savundu: Zulme uğradı... HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Hizbullah davası kapsamında hapis yatan ve AKP listelerinden milletvekili adayı gösterilen Faruk Dinç hakkında, "Zulme uğradı ve beraat etti" açıklamasında bulundu.
Dün HÜDA PAR ile işbirliği yapmam diyen Destici bugün yan yana kameralara poz verdi BBP lideri Mustafa Destici'nin daha önce işbirliği yapmayız dediği HÜDA PAR'ın Genel Başkanı ile birlikte poz vermesi sosyal medyada gündem oldu.
Gaffar Okkan ve 5 polisin katili Hizbullah'ın devamı HÜDA PAR'a bakanlık verildiğinin itirafı. Genel Başkanı açıkladı Hizbullah’ı terör örgütü saymayan ve siyasi uzantısı olan Hüda Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu kendilerine bakanlık verildiğiyle ilgili “Pazarlık yapmadık. Ama hangi bakanlık bize verilirse verilsin; o bakanlığı en iyi şekilde yönetme konusunda herhangi bir eksiğimiz olmayacaktır"” dedi.
HÜDA PAR'dan bakanlık çıkışı: Hangi bakanlık verilirse verilsin... Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde dışarıdan destek vereceklerini açıkladığı Cumhur İttifakı ile 'bakanlık pazarlığı' iddialarına ilişkin “Bakanlık pazarlığı yapmadık. Ama hangi bakanlık bize verilirse verilsin; o bakanlığı en iyi şekilde yönetme ve milletin ihtiyaçları doğrultusunda siyaset öğretme konusunda herhangi bir eksiğimiz olmayacaktır."
HÜDA PAR’ın Türk bayrağıyla da sorunu ortaya çıktı. ‘Ne Mutlu Türküm diyene’ sözünün silinmesini istiyordu AKP'nin Cumhur İttifakı'na destek arayışları kapsamında kapısını çaldığı, HÜDA-PAR'ın Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Türk bayrağından rahatsızlık duyduğunu ifade etti.
AKP - HÜDA PAR ortaklığı ilerliyor. "Görüşmelerde bir pürüz yok" AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulumuş, AKP Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz ile birlikte HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile görüştü. Yapıcıoğlu, “Şu an arkadaki görüşmelerde bir pürüz yok. Devam ediyor. Ama son noktayı henüz koymuş değiliz." diye konuştu.
Türklük düşmanı HÜDA PAR Genel Başkanının çocuk evliliği sözleriyle mide bulandırdı. Ünlü spor yazarından 'sapıksınız' isyanı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıklayan Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun çocuk evliliğini savunduğu sözleri gündem oldu. Ünlü spor yazarı 'sapıksınız' tepkisi gösterdi.
HÜDA PAR'dan Cumhur İttifakı açıklaması. Erdoğan'la görüşmüşlerdi Seçimler yaklaşırken Cumhur İttifakı'nda da hareketlilik yaşanıyor. HÜDA PAR dün Erdoğan ile yapılan görüşme sonrası 'ittifak' açıklamasında bulundu.
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde destek vermişlerdi! Hangi parti Erdoğan'a rest çekti Hem başkanlık sistemi referandumunda hem de son genel seçimlerde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ı destekleyen HÜDA PAR'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.
Hüda-Par referandumda 'evet' diyeceğini açıkladı Hüda-Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, referandumda parti olarak "evet" oyu vereceklerini açıkladı.