Trabzon taraftarı Serdar Dursun'la dalga geçti: Kafayı yedi

Trabzon taraftarı Serdar Dursun'la dalga geçti: Kafayı yedi
Serdar Dursun'un Trabzonspor karşılaşması sonrası boş sahada yaptığı düz koşu Bordo - Mavili taraftarın alay konusu oldu.

Fenerbahçe''nin Trabzonspor''a 2-0 yenildiği maçta süre alamayan sarı-lacivertli futbolcu Serdar Dursun, karşılaşmanın sonunda sahada tek başına koşu yaptı. O anları kayda alan bir bordo-mavili taraftarın, "Bunu alın buradan, bu kafayı yedi." sözleri Fenerbahçe taraftarının tepkisini çekti.

Süper Lig''in 15. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor''a 2-0 mağlup oldu. Mücadelede süre almayan Serdar Dursun''un karşılaşmanın ardından yaptıkları sosyal medyada olay oldu.

Trabzonspor karşısında süre almayan Fenerbahçeli futbolcu Serdar Dursun, 2-0 kaybettikleri mücadelenin ardından Akyazı Stadyumu''nda tek başına koşu yaptı. O anları bordo-mavili taraftarlar kayıt altına aldı.

Serdar Dursun''un maçın ardından boş sahada tek başına koştuğu anları sosyal medyada paylaşan bordo-mavili taraftarlar, milli futbolcu ile dalga geçti. Bir taraftarın, "Bunu alın buradan, bu kafayı yedi." sözleri ise dikkat çekerken, bu ifadeye Fenerbahçeliler tepki gösterdi.


 


 


 

 

İlgili Haberler